Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Invigningserbjudande

på konferens

Nu är vi äntligen klara med renoveringen vår konferenslokal Calvados i Villan. För att fira det och att solen lyser och det snart är maj så erbjuder vi 25% rabatt på våra konferenspaket under vecka 18, 19 och 20.

Gäller nya bokningar i mån av plats.

Mejla till info@fladiematvingard.se för en offert eller ring oss på 046-320 338. Uppge erbjudande ”SKÖNA MAJ” för att få rabatten.

Vi har fem konferenslokaler i olika storlekar, från den lilla gruppen om 8 personer till de större sällskapen om upp till 100 personer.

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då kan ni njuta lite extra av vår goda mat och få tid för våra populära aktiviteter. Vi erbjuder bland annat matlagning tillsammans med våra kockar. Eller varför inte prova att sjunga er lyckliga tillsammans innan middagen? Eller ge er in på ett spännande mordmysterium till middagen? Ni kan också prova gårdens egenproducerade viner tillsammans vår sommelier eller gå en guidad visning i vår vingård och vinproduktion.

I våra 29 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade. Varför inte börja konferensdagen med en promenad i vingården eller ett dopp i poolen?

Förutom bra lokaler, rum med rofylld utsikt, en svalkande pool så är maten vår viktigaste samlingspunkt. Kärlek, närproducerat och hemmagjort är vår melodi.

Varmt välkomna till oss på Flädie Mat & Vingård!


instagramfacebook

Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred   telefon 046-320 338

www.fladiematvingard.se   info@fladiematvingard.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.