Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Blodomloppet Umeå tisdag 22 maj 2018 Skeppsbron centrala Umeå

Våren är här och snart är det dags för årets stora motionsfest! Förberedelserna är i full gång och vi är glada att kunna meddela att anmälningarna till årets lopp rullar in i strid ström. Det är redan nu två tusen fler deltagare anmälda jämfört med samma period 2017! Av utrymmesskäl kommer vi att sätta ett tak på totalt 10000 deltagare. Se därför till att anmäla dig och dina kompisar i tid. Observera att sista anmälningsdatum för lag är 11 maj. 

Till anmälan


Lilla Blodomloppet

I år får alla barn upp till 12 år ett eget lopp på arrangemangsdagen. Kl. 17.30 går starten för barnen på Skeppsbron. Läs mer på Blodomloppet Umeås hemsida under fliken Lilla Blodomloppet. Nu finns det också en egen anmälningsportal för Lilla  Blodomloppet: Anmälan Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet arrangeras i samarbete med Umeå Energi


Stort tack till alla er som besökte oss på Blodbussen på Renmarkstorget förra helgen. Fantastiskt roligt med alla intresseanmälningar och nya blodgivare!


I år är det den 15:e upplagan av Blodomloppet Umeå, Norrlands största motionsarrangemang, där vi sätter fokus på den livsviktiga blodgivningen och en hälsosam livsstil. Läs mer om loppet på vår hemsida. Följ oss också på Facebook och ta del av de nyheter och tips vi lägger ut med jämna mellanrum.

Vi ser fram emot härlig kväll tillsammans. Varmt välkomna!

Hälsningar Blodomloppet Umeå

www.blodomloppet.se
Mail: umea@blodomloppet.se
Telefon: 090-77 80 85


Arrangörer

Korpen Umeå, Korpen Västerbottens veteraner, Blodcentralen Umeå


Lokala samarbetspartners

Västerbottens läns landsting, Folkbladet, Allmiljö, Bravida, Team Sportia, RIX FM, NKV, Renthall, Burlin Motor, Vakin, Länsförsäkringar, NRA, Volvo, Lerstenen, OF Bygg, Umeå Folkets Hus, Umeå kommun, Hällnäs handelsträdgård, Umeå Energi


Centrala samarbetspartnersfacebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.