Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Svenskar i Världen fyller 80 år!

Klicka på bilden för att se klippet med vår generalsekreterare Karin Ehnbom-Palmquist och projektledare Hanna Norman berätta om jubileumsprogrammet.

Ta sista chansen och anmäl dig till vårt jubileum!

För att fira att vår förening fyller 80 år i år anordnar vi ett jubiluemsprogram den 20-21 augusti. Hela programmet finns på vår webbplats. Läs mer...

Passa på att gå på Confidencen den 22 aug och se Orfeus & Eurydike. Medlemmar får 100 kr rabatt. 


Morgonkoll på nyhetsläget med fPlus!

Hej alla utlandssvenskar,

Jag har under min semester i sommar börjat varje morgon med att läsa fPlus morgonkoll, som ges ut 

av vår samarbetspartner Svenskt Näringsliv. Nyhetsbrevet ger mig en snabb översikt av det viktigste som hänt både i Sverige och globalt, med särskilt fokus på näringslivets villkor.

Jag rekommenderar dig att också prenumerera på detta nyhetsbrev, för att få koll på nyhetsläget varje morgon - särskilt nu inför Riksdagvalet i Sverige den 9 september.

Prenumerera härhttps://om.fplus.se/.

Många hälsningar,
Karin Ehnbom-Palmquist
Generalsekreterare för Svenskar i VärldenTack till Atlas Copco för att vi fick hålla vår ombudsträff i deras gruva utanför Stockholm i samband med vårt sommarprogram i augusti.

På tapeten


Skrift för medföljare

Med denna skrift hoppas vi att du ska få styrkan och modet att våga ta dig ut i världen med din partner. Skriften finns att beställa från kansliet.

Ombudet Minna Madzunkova berättar

Genom Svenskar i Världen kan man hålla sig ajour med vilka frågor som diskuteras i Sverige som påverkar vår framtid", menar ombudet Minna och berättar mer... Kalendarium

20 augusti:
Seminarium
Årsmöte
Jubileumslunch (inkl Årets Svensk i Världen)

21 augusti:
Ombudsträff
Mottagning på UD

22 augusti:
Confidencen "Orfeus & Eurydike"


facebookinstagramyoutubelinkedintwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig för prenumeration av vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.