Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kanon-erbjudande!

Fiskars skärblad, förpackning med två titaniumblad. Extra starka och kraftiga blad, för perfekt skärande med din Fiskars skärmaskin.

Erbjudandet gäller t.o.m 30 april 2018, eller så långt lagret räcker.

25% rabatt på över 30 olika magneter

Magnetlås, magnetband eller magnetplatta är perfekt till att stänga handgjorda minialbum! Vi har också magnet-tejp, kylskåpsmagneter, magnetfärg och ultratunna magneter!

Premium textpennor i 8 storlekar

Permanenta textpennor med rund, fin ritspets. Kan användas på många olika ytor, t.ex. foton, plast, metall, papper m.m.

Erbjudandet gäller t.o.m 30 april 2018, eller så långt lagret räcker.

Hel låda med vackra spetsar i vintage-stil

Vackra, cremefärgade spetsar i gammeldags stil, till pyssel, hobby och scrapbooking.

Erbjudandet gäller t.o.m 30 april 2018, eller så långt lagret räcker.

Äntligen! Vår populära Plus Color hobbyfärg finns nu som penna!

Nu äntligen har de kommit! Stor nyhet för alla pysselälskare som målar med den populära hobbyfärgen Plus Color! Nu finns denna underbara akrylfärg även som penna! Samma härliga, täckande målarfärg, fast i pennform: Plus Color Tusch.

Heltäckande hobbyfärg i PLUS Color-serien

Precis som Plus Color hobbyfärg har Plus Color tusch ett starkt pigmentinnehåll, så ljusa färger syns på mörka färger och vice versa. Denna tusch är dryg och fungerar bra på torra och icke-sugande (målade/lackade) ytor.

4 nya skärmaskiner från proffsmärket Dhale

Nya Dahle giljotiner, tillverkade med tanke på krävande kommersiell- och kontorsanvändning. Giljotinen är fullt skyddad för att klara hårda europeiska regler, så med en Dhale skärmaskin kan du känna dig trygg. En pålitlig arbetshäst som man kan lita på.

Kvalitativ och prisvärd stansmaskin

Die cut and embossing machine

Stansmaskinerna finns i två olika storlekar. Den större tar material på en bredd av 20 cm (A4) medan den mindre tar en bredd på 15 cm (A5).

En mycket användarvänlig och praktisk stansmaskin till utstansning och embossing/prägling i många olika material, t.ex. papper, kartong, mossgummi och plast. Kan användas med schabloner/dies från många andra fabrikat. 

Nya 12"x12" scrapbooking papper från Scrapberries och Craft Clock

Dubbelsidiga scrapbooking papper med vackra vintage-mönster och gammaldags motiv. Underbara, tjocka papper till scrapbooking, pyssel och korttillverkning. Mått: ca 30.5 x 30.5 cm.


På rymdfärd i galaxerna av Scrapberries

Dubbelsidiga 12"x12" scrapbookingpapper i klara färger och detaljerade motiv från rymden. 

Trädekorationer till scrapbooking kort, askar och lådor, tavlor och mycket mer!

Platt baksida som limmas fast med t.ex. limpistol eller distanskuddar.

100-tals inspirerande filmklipp om pyssel och scrapbooking finns nu i webbutiken!

En film säger mer än tusen bilder, och därför har vi nu lagt upp ett helt arkiv för dig som söker inspiration till pyssel och scrapbooking.

Alla filmer läggs också upp på YouTube, så prenumerera på vår kanal för att inte missa något!

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.