Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Närbild drivkrans med kedja

Onsdagen den 25 april 2018

God framförhållning - en framgångsfaktor

Snabbhet och noggrannhet utmärker oss i allt vi gör. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och kan vara flexibla när det behövs. Är det kris gör vi allt vi kan för att skaffa fram det ni behöver i er verksamhet. Men genom god framförhållning hinner vi säkerställa att den optimala lösningen för era behov tas fram.

Sommaren närmar sig med stormsteg och i takt med det ser vi att orderingången ökar. En utveckling som glädjer oss eftersom det är ett tecken på att våra kunder ser om sina hus och satsar på kvalitet. Så för att säkerställa att vi ska kunna tillgodose era behov till sommaren vill vi påminna er om att kontakta oss så snart som möjligt.


Besiktning & Montage

Kalendrarna fylls på med besiktning och montage. Hör av er i god tid för att boka besök av en av våra tekniska säljare för att göra en bedömning. Vi ser ofta att det går att köra på befintlig kedja längre kunden planerat. Vår genuina erfarenhet ger er bästa möjliga råd om hur ni genom att maximera livslängden kan höja lönsamheten utan att tumma på kvalitén.


Vårt lager är välfyllt

För att så snabbt som möjligt möta våra kunders behov har vi sett till att vårt lager är välfyllt inför sommaren. Skulle det trots allt visa sig att vi inte har det ni behöver hemma har vi mycket korta ledtider för att få fram just den detalj som ni efterfrågar. 

026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi gör skillnad

Vi vet att kompetens gör skillnad. Prodex säkerställer därför att montörer och arbetsledare har den erfarenhet som krävs för uppdraget. Vi garanterar att personalen har de utbildningar som behövs på varje arbetsplats såsom SSG Entré, ID06, Heta arbeten, Fallskyddsutbildning, Mobila arbetsplattformar och Säkra lyft.


Dokumentation är A och O

Bland våra tjänster finns allt ifrån professionell besiktning, service och reparationer till större montage och specialanpassningar. Det som uppskattas mest av av våra kunder brukar vara att samtliga tjänster inkluderar dokumentation.


Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.