Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 14 2018


Hej på er alla!

Det är nervösa dagar och mycket har med VM och Klubb-VM att göra. Resfebern har börjat och på tisdag reser jag över till Florida. Damlandslaget rest över häromdagen och det Mixade landslaget är också på väg.

Ingen av er har väl missat inslaget med vårt Junior Damlandslag, Team Sweden Allgirl Junior som var på TV4 Nyhetsmorgon häromdagen? Fantastisk bra inslag och representation för vår sport! Har ni inte sett det ligger det på vår FB sida där vi länkat till Tv4.

Den 5 maj är det också en ny utbildning med Active Cheer i Västerås. Har ni ledare som ni vill utbilda se till att skicka dem på denna utbildning. Även gamla ledare kan få ny information, träningsupplägg och inspiration.

SCF söker också en projektledare för Ideprogrammet. Är du rätt person? In och sök tjänsten.

Nästa vecka vet vi inte om vi kommer kunna skicka ut ett Cheerinfo, kommer det ett får det bli en överraskning.

Jag hoppas ni får en fin vecka, trevlig valborg och bra första maj. Men innan dess, håll alla tummar och tår för alla våra landslag och våra klubblag nästa vecka!

Tjipp och hej
Kia


Umeå Cheerfest

21 april kommer Umeå Cheerfest att hållas. Vi önskar alla lag som skal tävla Stort Lycka till!


Kontaktinformation under JVM & VM 2018

Under perioden 23 april-2 maj är inte förbundets kansli bemannat och vi kan därför inte nås via telefon. Därför gäller nedanstående kontaktvägar under denna period.

 

Press & media gällande junior-VM och VM: press@cheerleading.se

Föreningar och andra som har allmänna frågor om verksamheten: scf@cheerleading.se


Active Cheer Västerås 5 maj utbildning

Nu erbjuder vi en Active Cheerutbildning som är öppen för alla.

Active Cheer vänder sig till er som vill starta upp Cheerleading med nya ledare. Ledare som kanske själva inte varit aktiva cheerleaders men som ändå vill påbörja en tränar karriär inom cheerleading. 

Active Cheer ger er som förening färdiga tränarupplägg, övningar, lekar och träningsplaneringar.

Anmälan gör ni här!SCF söker projektledare för projektet ”Idéprogram, Cheerleadingen vill, fas 1”

Vid förra årsmötet beslutades om att ta fram ett idéprogram för Cheerleading, där vi vill få fram en grundsyn och utveckling av cheerleadingen i Sverige. SCF har tidigare gjort ett arbete med vision/mission och jobbat med värdeord. Denna första projekt fas ska resultera i att det tidigare arbetet förankras och omformuleras på ett format som har liknande struktur som Idrotten Vill.

Till detta projekt behöver vi en arvoderad projektledare som tar fram den första delen av vårt idéprogram för antagande av årsmötet 2018. Projektet löper under perioden april-september och beräknas omfatta ca 40 timmar.

Uppgifterna innefattar bla:

  • Sammanställning av befintligt material inom SCF, förberedelse samt genomförande av workshop tillsammans med förbundsstyrelsen 17 juni 2018
  • Sammanställa förslag på reviderat material utifrån workshoppen för beslut i förbundsstyrelsen
  • Framtagande av presentation av första delen av idéprogrammet till årsmöte alt cheerforum samt genomförande av presentation
  • Definition på fas 2, tidsplan samt effektmål för fas 2 tas fram.

På grund av rollens utformning krävs det att du är relativt självgående. Erfarenhet som projektledare är starkt meriterande men även erfarenhet av SCFs verksamhet. Vi kommer intervjua löpande och kommer tillsätta tjänsten då vi har en lämplig kandidat.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Ansökan skickas till scf@cheerleading.se senast 27 april 2018.

 


Biljetterna RM SM

Nu har klack-biljetterna till RM/SM släppts. Där var några som hade problem med länkarna i veckan men det skall nu vara åtgärdat.

Ansvarig i respektive förening har fått en länk till biljettförsäljningen. Se nu till att skicka ut denna till alla era supporters så de kan köpa sina biljetter.

I början av maj kommer resterande biljetter släppas till allmänheten.


ICU Worlds - VM

Foto: Kia Wulff

Här finner ni tiderna för våra tre landslag som tävlar och representerar Sverige på VM - ICU Worlds i Florida i nästa vecka. ICU står för International cheer Union.

Här är deras tävlignstider

Team Sweden Allgirl Junior
25 april
3:09 lokal tid
21:03 svensk tid

Team Sweden Coed
26 april
3:00 lokal tid
21:00 Svensk tid

Team Sweden Allgirl
26 april
5:24 lokal tid
23:24 svensk tid

USASF Worlds - Klubb-VM

I nästa vecka den 29 april kommer USASF Worlds gå av stapeln i Florida. I Svergie går denna tävling under namnet Klubb-VM och skall alltså inte förväxlas med ICU VM det officiella VM.

Tävlande föreningar är följande och de kommer tävla på följande tider.

Gothenburg Cheer one
Visa Athletic Center
9:27 lokal tid
15:27 svensk tid

Dynamite
Visa Athletic Center
9:36 lokal tid
15:36 svensk tid

Musketeers Funky Cheer
The Arena
10:09 lokal tid
16:09 svensk tid

Power Cheer Allstars
Visa Atheltic Center
19:03 lokal tid
01:03 svensk tid den 30 april

 

Alla tider är preliminära då det kan ske förändringar i schema under kommande vecka. Vi kommer lägga ut länkar för livestream på vår hemsida under kommande vecka.

Vi önskar alla tre landslag och fyra klubb lag, STORT LYCKA TILL!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.