Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Var med och inspirera andra att hitta ut i skog och fjäll

Trailrunning Swedens slogan lyder ”Share the passion of trail”. Att dela glädjen med löpning i skog och fjäll är det vi brinner för och tillsammans med dig vill få fler att upptäcka.

Varje månad besöker minst 15 000 svenskar Trailrunningsweden.se för att läsa nyheter, bloggar och inspireras av andra frälsta trailälskare. Nu har du chansen att bli en inspiratör. Om du är elitlöpare, glad motionär, ung eller gammal har mindre betydelse. Vi har tidigare erbjudit bloggar, men ser gärna att du som även gillar att inspirera genom podd eller vlogg söker.


VM-laget laddar i Spanien

Hela det svenska VM-laget förutom Johanna Bygdell är på plats i VM-byn Penyagolosa i Spanien. Här avgörs VM i Ultratrail den 12 maj.
– Nu får vi chans att förbereda oss på exakt de banor som väntar när det väl är dags för start, berättar landslagsledaren Kerstin Rosenqvist när vi kontaktar henne för en intervju.

Sex löpare är uttagna att representera Sverige vid VM, vilket också gör att vi för första gången är med och tävlar i lagklassen på såväl herr- som damsidan.


Billingen X-trail – Bergskänsla på Västgötaslätten

Bergskänsla på Västgötaslätten? Ja, nästan i alla fall. Med sina 299 meter över havet bjuder Billingen i Skövde på rejäla backar. 27-28 april kan du testa dem i tävlingsfart.
– Billingen X-trail är en krävande tävling med många höjdmeter, säger tävlingsledaren Ronny Roos.Faluns nya traillopp - en gruvlig utmaning

Vid midsommar 1687 började det låta olycksbådande i Falu Gruva och den 25 juni samma år inträffade det största raset någonsin i svensk gruvhistoria. De tidigare dagöppningarna Blankstöten, Bondestöten och Skeppsstöten störtade samman. I höst har du chansen att springa nya trailloppet Stora Stöten Run, med start vid gruvan och mål i centrala Falun.


Annonser


Nyheter på sajten

Traildrottningen Miranda föreläser på Trailfest

Alla kan vara med! På det temat får vi lyssna på Miranda Kvist, Team Nordic Trails grundare, under Trailfest i höst.
– Det är en föreläsning som handlar om nya utmaningar och rörelseglädje. Jag vill inspirera var och en att hitta det som kittlar och skapar träningsmotivation.


Brutala och populära banor på Åda Wild Boar Race

– Årets deltagare i Åda Wild Boar Race var väldigt nöjda med den nya banan. Den nämndes som oerhört tuff och jobbig men samtidigt en fantastisk natur- och löpupplevelse av en helt ny dimension. Det berättar Åda Wild Boars presschef, Henrik Alvstråle efter årets upplaga som genomfördes lördagen den 7 april.


Buud och Nilsson fortsatt i topp

När Sverigelistan uppdaterades den 1 april så toppar fortsatt Jonas Buud och Ida Nilsson. Många deltagare har bytt åldersgrupp till 2018 vilket gjort att det skett en hel del omkastningar i listorna för respektive ålderskategori.


Erbjudande till dig som följare

20% rabatt på Hoka One One

Våren är på ingång och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.


Inspireras av veckans pass

Läge för ett riktigt backpass igen. Att träna backträning är utmärkt för att träna styrka, få upp flåset, samtidigt som det inte krävs samma fart och snabbhet och därför skonsammare än ”släta” intervaller med samma höga puls.

- Denna vecka ska vi köra 10 st 1 minuts intervaller ett roligt, jobbigt och krävande backpass, som ger väldigt bra träning, förklarar Lena Gavelin som är Trailcoach på Trailrunning Sweden.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.