Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snart Sköna Maj

Halvvägs in i april och snart kommer maj med en rad fina helgdagar.
Visst är våren en härlig tid. Men för många är den också en plåga. Svårt att andas, snuva, kliande ögon och trötthet är det som många upplever på våren. Men det behöver inte vara fullt så illa. Om du lär dig andas rätt kan du lindra mycket av andningsbesvären. Alltför många munandas, vilket ofta ger problem. Vårallergi eller inte, påverkar det våra luftrör, nässlemhinnor och försvårar astma. Om du har svårt att andas genom näsan så finns det hjälp för att träna upp förmågan igen. (Ja, du har andats riktigt när du var liten, men sen glömmer vi ibland när livet kommer emellan). 

Jag kan hjälpa dig med andningsträning. Det finns flera tekniker man kan använda. Men man måste träna. Många har svårt att hitta en djup bukandning med diafragman och dessutom andas ut ordentligt. Det fiinns hjälpmedel för att träna det.
Med en relaxator och ett 28-dagars träningsprogram kan du få en bra andning, bra pH i blodet och slippa många besvär, som t ex astma, muskelspänningar, nästäppa, muntorrhet, högt blodtryck och mycket mer. 

Andningsträningspaket

  • Relaxator, sleep tape och 28-dagars andningsträning med bok "Medveten andning"    450:-
  • Relaxator, sleep tape och 28-dagars andningspaket    350:-
  • Bok "Medveten andning"    250:-
  • Andningsinstruktion    450:- 

GDPR

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning i kraft och den skyddar individens rätt vid lagring av personuppgifter. Detta ger ett utökat integritetsskydd för oss alla.

Du kanske funderar på varför du måste skriva personnummer när du bokar hos mig. Det är för att jag är ansluten till Klarna och att du kan köpa presentkort den vägen, men också för att jag ska kunna debitera eventuella "no-shows".

Däremot för jag ingen journal på nätet och i mina journaler har jag inga personnummer, bara ditt födelseår. Det är för att jag ska kunna relatera dina problem lättare men också för att inte ta miste på person då samma namn kan förekomma. Journalerna har bara jag tillträde till.

Undrar du över något angående detta, tveka inte att fråga.

Vem vill inte hålla sig ung.
Lyssna på detta spännande avsnitt av  4Healthoch hör hur du kan påverka cellerna för att bromsa åldrandet. (Även här spelar andningen och syresättnigen stor roll)

Här hittar du även många andra avsnitt med spännande ämnen för hur du själv kan påverka din hälsa.

Stängt vecka 19

Första veckan i maj är kliniken stängd. Jag åker på semester till Costa Brava för att vandra och njuta av lite sol och bad. Därför hittar du inga tider i bokningen från 4–11 maj. Men från den 14 maj kör jag på som vanligt.

Parkeringen

Från och med 1 maj måste du parkera i parkeringshuset, på våning 2. Du kör in vid ICA, vid sidan om 158:an. I parkeringshuset tar du en biljett eller aktiverar appen. Sen står du gratis i två timmar, därefter får du betala 10 kronor per timme.

Då ska också gångstråket från parkeringshuset, våning 2, till Friskis&Svettis entrè vara klar.

Gör nuet till en trampolin – inte till en hammock!

facebookinstagramlinkedintwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.