Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.

När tvättades möblerna senast?

Textil inredning i offentlig miljö är ofta ett eftersatt område.
Antingen har man ingen plan för underhåll och skötsel eller så är möbler och mattor redan smutsiga och då vet man inte vem som kan hjälpa till med rengöring.

Vi på Nordisk interiörtvätt kan hjälpa dig med textilvård som till exempel textilskydd och tvätt av textil inredning. Vi är med i ett förebyggande tänk via ett serviceavtal i samband med nyförsäljning eller om kunden har befintliga möbler som behöver en rengöring.

Vi använder effektiva och beprövade metoder samt biologiskt nedbrytbara medel. I de allra flesta fall tvättar vi på plats hos kunden vilket ger kunden en minimal påverkan i deras verksamhet.

Läs nedan hur vi kan vara till hjälp:

Textilskydd

Som en förebyggande åtgärd kan man använda textilskydd även kallat impregnering. Detta är en behandling som kan läggas på textilen i något skede innan den textila inredningen tas i bruk. Fördelen är att man kan torka upp vätska eller smuts när den hamnar på textilen. Det gör då att det i de flesta fall blir lättare att rengöra.

Mer info i länken:

http://www.nordiskinteriortvatt.se/ovrigatjanster/

Möbeltvätt

Det är många händer som tar på möbler i offentlig miljö. Antingen är de inte tvättade och ibland är det handkräm eller alcogel på händerna som sedan hamnar på möbeltyget. Här kan man göra stor skillnad genom att tvätta bort smuts och fläckar.

 

Mer info i länken:

http://www.nordiskinteriortvatt.se/mobeltvatt/

Mattvätt

Mattor är ett superbra golv då det dämpar ljud och kan ge stort intryck på inredningen med färg och mönster. Regelbunden dammsugning fångar upp de flesta partiklar men det behöver finnas en plan för en djuprengöring.

Mer info i länken:
http://www.nordiskinteriortvatt.se/mattvatt-2/


Du får detta utskick eftersom du är en kund till oss eller för att vi tror det kan vara en intressant information. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.