Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Med våren kommer det härliga ljuset

Under påsken har vi på Hillesgården passat på att vara tillsammans, äta lite ägg ihop och lämna vardagsstressen en liten aning. Skönt! Vi hoppas att du som läser detta också haft en härlig påskhelg.

Nu väntar vi ivrigt på vårvärmen, och vi räknar in alla vårtecken - de första snödropparna och krokusarna, fågelsträcken, solens strålar som värmer...

Alla ni som följer Hillesgårdens verksamhet vet att vår vision är att en ljus framtid är möjlig. Så här års känns det verkligen precis så! Vad du kanske inte vet är att vi också har enats om sju värdeord, som ligger som en fin grund för allt arbete hos oss.

De sju orden är lyhördhet, ärlighet, tillit, ansvarstagande, målmedvetenhet, ödmjukhet och glädje. Vart och ett av de orden går att ta in i hjärtat och fundera lite över när man får en stund att ta det lugnt. Prova gärna du också! 

Vårtecken

Ängel


Underhållningen på onsdagar fortsätter

Varje onsdag öppnar vi hörsalen för underhållning och musik. Vårens säsong avslutas 16 maj då Rachel Mohlin intervjuas av Bertil Svensson. Innan dess har både Tina Nordström, Martin Emtenäs, Johan Gustafsson och Jonas Skiöldebrand stått på vår scen! Här kan du läsa mer om vad de kommer att bjuda på, och vill du boka biljetter, klicka här.


Vår park öppnar 1 maj

Precis som alltid öppnar vår stora park den 1 maj, och du är varmt välkommen att strosa där och möta våren. Titta på vattenspeglarna och njut av de stora bokträdens grönska.

I år koncentrerar vi serveringen till vår huvudbyggnad, där du kan dricka kaffe och äta av våra hembakta kakor, eller äta lunch i godan ro. Våffelserveringen i parken kommer inte att vara öppen i sommar, men du är så välkommen att fika på vår stora terrass vid restaurangen där det finns gott om platser både i solen och under tak.  


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.