Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 12 2018


Hej på er alla!

Nu är alla DM över och kvallistan för RM och SM kom ut i början av veckan. För att göra det tydligare för er så har vi separerat de olika klasserna så ni tydligt kan se vilka klasser som går under RM och SM.

Med i dagens Cheerinfo finns en uppmaning att se över begäran av utdrag ur belastningslistan. Gör ni det redan? Toppen, om inte vi rekommenderar er att se över det och påbörja en handlingsplan för det. Gå gärna ut på RF hemsida och läs lite mer.

En del har en del haft påsklov några dagar och en del påbörjar sint påsklov idag. Mina barn har påsklov nästa vecka så då tänker jag vara ledig. Jag är tillbaka måndag den 9 april.

Sofie finns tillgänglig om det skulle vara något akut. Vi påminner också om sista datum för anmälan till RM och SM.

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

 

Önskar er alla en trevlig helg
Tjipp och hej

KiaBegäran om urdrag!

Vilka rutiner har ni som förening när ni anlitar en ny tränare eller tränare utifrån? Har ni som rutin att be3gära in ett begränsat utdrag från belastningsregistret?

Enligt lag har en förening rätt att begära att den som ska arbeta med eller på annat sätt ha kontinuerlig och nära kontakt med barn ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen.

Genom att begära in detta tar ni en aktiv del i ett förebyggande arbete för säker idrottsmiljö.

Även om ni inte gjort det innan finns det inga hinder för er att börja göra det nu. Nya som gamla, begär in på alla då har ni tagit ett stort steg i arbetet att säkra en trygg idrotts miljö i er förening.

Läs mer på RF hemsida.

Läs mer om begränsade registerutdrag i materialet ”Skapa trygga idrottsmiljöer

 


Kvallistan för RM och SM

 

 

Kvallistan för RM och SM finns nu ute.

Här finner ni den om ni missat att den kom ut i veckan!


Glöm inte....

Sofie påminner alla om att komma ihåg sista datum för anmälan till RM och SM.

Glöm inte heller att skicka in namn och kontaktuppgifter till era funktionärer så Sofie kan göra en så bra planering för alla som möjligt.

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.