Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren

 "Varsevarande- en helg i den levande stillhetens tecken" med Björn Natthiko Lindeblad


> 4-6 maj

Välkommen att delta i Björn Natthiko Lindeblads uppskattade helgretreat. Med sitt varma, humoristiska sätt leder han guidade meditationer och ger deltagarna möjlighet att stanna upp i livet och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom en serie guidade meditationer lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och stå stadigare på jorden. Vi upptäcker tillsammans en stillhet som finns där hela tiden och som alltid står på vår sida. Förhoppningsvis kan vi alla efter helgen sedan vända åter till våra liv med något av Muminpappans frimodighet: ”Det blåser upp till storm. Kom ungar, så tar vi ut roddbåten på en tur!”

Reatreatledare: Björn Natthiko Lindeblad

Läs mer


År 1992 lämnade Björn Natthiko Lindeblad en karriär i finansvärlden och flyttade in i ett buddhistiskt kloster i de Thailändska skogarna. 2008 återvände han till Sverige, till ett "liv i byxor". Björn har undervisat i meditation i 15 år i ett halvdussin länder. Han var sommarpratare 18 juli 2012 och han var även med i ett avsnitt av SRs ”Sommarpratarna”.


Se hela programmet i Frötunas KALENDARIUM
Anmälan och mer information www.frotuna.nu eller info@frotuna.nu

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration? Klicka här.