Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Information gällande påsk!

 

Imorgon är det skärtorsdagen vilket innebär att det återigen är dags att fira påsken. Vi på Cards And More vill passa på att önska er alla en härlig påsk och ledighet, nedan finner ni information gällande våra öppetidet på supporten under helgen. Vår webbshop är däremot öppen och ni kan beställa produkter precis som vanligt. Vi vill även passa på att berätta om vår nya produktrange inom plastkort mer information om detta längre ned i detta brev.

2018-03-29 Skärtorsdag
08:30-13:00

2018-03-30 Långfredag
Stängt

2018-03-31 Påskafton
Stängt

2018-04-01 Påskdagen
Stängt

2018-04-02 Annandag påsk
Stängt

Tony Garvill, VD på Cards And More

FOTODEK® - Nya produkter hos CAM!

BIO
Dessa miljövänliga kort är gjorda av biologiskt nedbrytbart material bestående av ett PVC-harts. När den introduceras i en bördig miljö börjar nedbrytningsprocessen; slutföra i 1 till 5 år.

Materialet möjliggör högkvalitativ bildreproduktion med olika anpassningsförfaranden. Korten tillverkas med samma FOTODEK®-kvalitetsprocess.

Helt färgade kort även kortkärnan COLOURED SOLIDE COREVi erbjuder ett attraktivt och snyggt sortiment av färgade kort med vårt soliga färgade kärnval, inklusive metall- och magnetbandoptioner.

Andra färger, magnetband och Pantone® matchade alternativ finns även i specialbeställning - MOQs kan gälla.


Färgade kort med vit kärna COLOURED WHITE CORE
Vi erbjuder ett attraktivt och snyggt sortiment av färgade kort med vårt soliga färgade kärnval, inklusive metall- och magnetbandoptioner.

Andra färger, magnetband och Pantone® matchade alternativ finns även i specialbeställning - MOQs kan gälla.

PREMIUM En oöverträffat produkt blankt kvalitetskort - den unika konstruktionen av dessa kort garanterar bästa möjliga foto och fin detaljproduktion.

Våra FOTODEK® ICE-kort ger den ultimata skärpan till streckkoder och områden med "vit ut" -text, medan FOTODEK® FIRE-korten ger en något annorlunda effekt som kan föredras för ID-kort, eftersom hudtonerna är varmare, tillsammans med utmärkt kvalitet på detalj. Våra 

Återvinningsbara kort ”RE-USABLE”
Möjligheten att återanvända dessa kort flera gånger hjälper till att minimera avfall och introducerar en ekonomiskt vänlig omskrivbar produkt, idealisk för applikationer för tillfälliga besökar ID-kort, evenemangs- eller dagkort till attraktioner, skidpass och mycket mer. FOTODEK® återanvändbara kort använder ett specialt ytskikt; tillåta utskrift på kortet i upp till 500 gånger i svartvitt (svartvitt) svart eller svart utskrift, kompatibelt med de flesta skrivbara skrivarna.

Kräver en speciell skrivare.

Självhäftande ”SELF-ADHESIVE”Kort med självhäftande baksida används ofta för att lägga till foto-ID på närhetskort och andra kort som man inte kan eller vill skriva ut på.

Våra FOTODEK® Självhäftande kort finns i många olika tjocklekar, samt möjlighet till CR79 eller CR80 (kreditkort) storlek.

Det 250 mikron Mylar®-backpapper alternativet ger en super-tunn färdig produkt, mylar-baksidan ger garanterar stabilitet vid tryckning.

SPECIALS
Vårt "specials" sortiment ett brett sortiment av tjocklekar, extra stora kort och key fob alternativ, alla tillgängliga ex-lager.

Andra artiklar kan beställas, alltid till de optimala FOTODEK®-kvalitéets standarderna.

TECHNOLOGY
Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av kontakt- och kontaktlösa chipkort som innehåller det senaste inom smartkortsteknik. Dessa kort tillverkas enligt de högsta FOTODEK®-standarderna.

MIFARE® Elite-korten har dessutom ett ultra-tunt chip som möjliggör en spännande finish - perfekt för fullständig plana kort.

facebooklinkedinhomepage

Cards and more Sverige AB
www.cardsandmore.se
info@cardsandmore.se
019-107 107
Nastagatan 12B, 702 27 Örebro

Ta del av våra tidigare nyhetsbrev!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.