Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ha en riktigt glad trailpåsk!

Vilken vinter. Den ger sig aldrig, men nu, nu äntligen ska det väl börja bli vår!? Knappast något traillopp under mars månad har kunnat erbjuda 100% barmark. Den 7 april är det dags för Åda Wild Boar i Trosa som enligt egen utsago nu har en i stort sett snöfri bana. - Nästan allt har smält och förutsättningarna är optimala för ett fantastiskt race, hälsar nämligen tävlingsledaren Anders Nordström.

Oavsett var i landet du befinner önskar vi dig en härligt påskhelg - ut och njut av naturen!


Rekordstort intresse för STHLM Trail Run - Sveriges största traillopp

STHLM Trail Run blev ifjol en succé med närmare 2000 deltagare till start. Den 5 maj är det dags för den andra upplagan och intresset är häpnadsväckande stort med över 3 200 föranmäld löpare i dagsläget.

– Det är helt otroligt och över förväntan. Nu tror vi på över 4 000 löpare till start och då är nog STHLM Trail Run Sveriges största traillopp, förklarar David Fridell på Marathongruppen.


Ny hemsida för Trailrunning Swedens trailresor

Vi har fräschat upp hemsidan för våra trailresor. Kika in och inspireras till spännande äventyr ihop med oss under året.


Bli superambassadör till 2XU Idre Fjällmaraton - Vinn träningsprodukter för 6 000 kr

För dig som gillar att dela med dig i sociala medier. Tävla med 2XU Idre Fjällmaraton och vinn träningsprodukter för 6 000 kr från 2XU, Hoka One One, Silva och Umara.


Erbjudanden till våra följare

20% rabatt på Hoka One Ones sortiment

Våren är på ingång och precis som ett av marknadens mest populära skomärken säger: - It´s time to fly! Nu får du 20% rabatt på hela Hokas sortiment i Skistarts webbshop. Ange rabattkoden TRAIL20 i kassan.

 


Påskfynda startplats till Ecotrail Stockholm

Vill du ha en löpupplevelse på helt nya stigar med målgång mitt i Stockholm city? Då är Ecotrail den 16 juni loppet för dig. Vill du dessutom springa till lägsta kostnad behöver du anmäla du dig senast påskafton. Därefter ökar nämligen anmälningsavgiften. Som följare på Trailrunning Sweden får du 10% rabatt på anmälan, vilket du nyttjar genom att använda koden trs2018 vid anmälan.


Skaffa en personlig trailcoach

Behöver du hjälp att lägga upp din träning? Hitta nya vägar att nå dina mål? Kanske få ny motivation och nya insikter kring träning? Nu kan du få en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, Lena Gavelin, som din personliga coach.


Hitta din träning

Behöver du tips och inspiration i din träning? Häng med på veckans pass! Varje vecka bjuder coach Lena Gavelin dig på ett genomtänkt och kvalitativt träningspass.

Läs mer här

Hitta ditt lopp

I planeringstagen för vilka traillopp du ska springa under året? Trailkalendern samlar i stort sett alla svenska lopp med stigar, rötter och annat tekniskt underlag. Kika in och hitta din utmaning här

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.