Problem med att läsa detta brev? Öppna i webbläsaren.

Vinnare av två kategorier i Beauty Shortlist Awards 2018

EVY Technology har vunnit utmärkelsen "Bästa SPF" i två kategorier i Beauty Shortlist Awards 2018, Storbritanien. Daily UV Face mousse vann bästa SPF för ansikte och Sunscreen Mousse SPF 30 bästa SPF för kroppen.

 

Beauty Shortlist Awards är en internationell tävling där produkter från 38 länder testas av en oberoende expertjury inom skönhetsbranschen i London, New York och Sydney. 

Det är enbart jurymedlemmarnas omdömen som avgör vilka produkter som vinner och de är inte möjligt att sponsra tävlingen. Alla produkter är bedömda på effektivitet, textur, doft, förpackning och säkerhet. Över 600 skönhetsmärken deltog med tusentals produkter i brittiska Beauty Shortlist Awards 2018.

"Detta är superstort och jättekul, särskilt nu när vi precis ska lansera EVY på Space NK i Storbritanien www.spacenk.comsäger Margret Pinto, VD EVY Technology.

 


Daily UV Face Mousse SPF 30

Ansiktsmoussen kan användas som dagligt skydd mot UV-strålar och yttre föroreningar. Den unika hudvårdsteknologin ger huden upp till sex timmars UV-skydd och passar utmärkt under smink. Moussen är berikad med hyaluronsyra, kollagen, C- och E-vitamin samt läkande allantoin.

Daily UV Face Mousse förstärker hudbarriären, jämnar ut och förebygger pigmenteringar samt skyddar mot irritationer orsakade av smink. Den allergitestade formulan dämpar inflammationer och passar även en acnehud och extra känslig hud. En flaska Daily UV face räcker till ca 60 ansiktsinsmörjningar. 

Pris: 199 SEK, 75ml 

EVY Sunscreen Mousse SPF 30

EVY är ett extra vattenfast solskydd som skyddar huden effektivt i upp till sex timmar. Det är tre gånger längre än ordinarie solskydd. Skyddet försvinner inte vid svettning eller efter bad. Man behöver alltså inte återapplicera varannan timme som man bör göra med ordinarie solskydd.

EVY Sunscreen Mousse SPF 30 kan användas på kroppen, ansiktet och i hårbotten. EVY uppskattas av många elitidrottare och är stolta sponsorer till svenska golflandslaget, volvo ocean race och damlandslaget i beachvolley. En flaska EVY spf 30 räcker till ca 10 helskroppsinsmörjningar. 

Pris: 219 kr, 150ml

 Vill du också dela denna glada nyhet? 

Ladda gärna ner vår digitala banner och sprid i dina sociala kanaler så som Facebook och Instagram.

Klicka på bilden för att ladda ner vår banner i formatet 1000x1000px. 


OM EVY TECHNOLOGY

EVY är en svensk medicintekinsk hudvårdsteknologi som grundades år 1999. Produkterna bygger på en patenterad formula som fördelas i hela det översta hudlagret och ger ett långvarigt skydd som sitter kvar vid bad, svettning och andra påfrestningar i upp till 6 timmar. Produkterna är fria från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar och parfymer. EVY har vunnit bäst i test tre år i rad på den oberoende testsidan bästitest.se. Läs mer om EVY på www.evytechnology.com


För mer information och bilder kontakta:

 Erika Tapper
erika@eticastockholm.se
Tel: + 46 (0) 762 357 590