Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Häftiga Easy Rust - Måla med rostfärger!

Easy Rust Paste, en riktigt läcker, vattenbaserad färg med lätt kornig struktur, som ger en snygg, rostig look. Tål väder och vind, fungerar bra till utomhusbruk. Perfekt att måla på t.ex. frigolit, gips, metall, trä, sten, kartong m.m. Easy Rust Paste finns i två färger, rött och brunt, och kan blandas för att skapa olika toner. De kan också blandas med orangefärgad Easy Rust Liquid.

Stencool Easy Beton - Måla cement-looken!

Liksom Easy Rust, är Easy Beton en vattenbaserad färg med lätt kornig struktur, som ger en superhäftig betong-look. Även denna färg passar till utomhusprojekt i trädgården! Easy Beton finns i mörk cementgrå och ljusare betonggrå. 

13 Nya Frigolit-figurer för pysslare

Söta och roliga frigolitfigurer att måla och dekorera! Välj mellan olika modeller. Från 9 kr styck.

Värmekniv till frigolit

Ett mycket praktisk och lättanvänt batteridrivet special skärverktyg avsett för polystyren (frigolit) och mossgummi.

 

Max skärtjocklek: 4,5 cm.

Nu finns populära Mod Podge hos Kristinas Scrapbooking!

Mod Podge är ett vattenbaserat universalt lim- och lack-medium som används flitigt inom scrapbooking, mixed media, hobby och pyssel. Mod Podge finns i olika utföranden, till olika ändamål och med olika effekter. Mod Podge är perfekt till decoupage, men också till egengjorda minialbum och journaling-böcker. Mod Podge stärker och skyddar. Mod Podge kan också användas som en sealer på trä, papper och tryck.


Prova på Kit - Mod Podge Starter Set

Detta start-kit är perfekt för dig som vill prova på Mod Podge! Varje flaska innehåller 59 ml. I setet finner du följande sorter: 

Mod Podge blank, matt, sparkle, syrafri och väderbeständig.

I bloggen har vi påsk-tema, och vad passar inte bättre än hemmagjorda dekorationer i påskriset? Se alla underbara, inspirerande inlägg i bloggen!

Favoriter! Vackra spetsar och band!

Romantiska spetsar i bomull eller polyester. Passar lika bra till album layouts som till altrade ting och scrappade kort!

Några godbitar från veckans nyheter, men surfa in på sidan för att se alla nyheter!

Nya miniatyrer till dockskåp och fairy garden!

Ovanligt blänkande halvpärlor till scrapbooking.

Dekorativa härtan av små sammansatta pärlor. Finns i vitt, rött och creme.

Äkta juteväv! 5 meter x 130 cm bred.

Vackra fjädrar till bl.a. drömfångare.

Bokstäver och siffror i vitmålat trä - 225 delar.

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.