Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

OL-Nytt # 1 2018
Nyhetsbrev till Skidklubbens orienterare

Även om det är segt, så är vintern på väg bort - och våren tittar fram!

Söndagsträning söndag 25 mars

Snöläget och lokalbrist gjorde att vi inte genomförde den löst planerade träningsdagen tidigare under mars. Men i och med att Hallandstävlingarna är inställda fixar vi snabbt en klubbträning nu på sändag 25 mars. Samling kl 11 i klubbstugan och alla åldrar! Vi genomför 1 pass med lite fika efteråt.
För att få lite grepp om intresset vore det bra om ni kunde göra en intresseanmälan på aktivitetssidan: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/8198

Västkuststafetten lördag 7 april

Redan dags för årets första stafett!
IFKs arrangemang Västkuststafetten lördag 7 april i Bersjöbergen skall vi ju vara med på. Dam, herr och ungdomsklasser finns.
Anmäl intresse omgående på aktivitetssidan!
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/8163 där också inbjudan med mer detaljer finns.

Brudarebackens Sprintstafett - en ny grej!

Lördag 14 april arrangerar vi en ny variant på stafett. Vi bjuder in hela distriktet till en sprintstafett med vår anläggning i Brudarebacken som bas. Lätta banor (men jobbiga) runt Brudarebacken med massor av kontroller.
Här skall vi självklart ha med så många ungdomslag som möjligt! Mattias G och Peter A ansvarar för att sätta ihop ungdomslagen.
Finns också en propagandaklass där ni som inte är funktionärer kan medverka.

Klubbträningar

Vi fortsätter med våra torsdagsträningar i Skatås april ut, därefter tar Sommarcupen över och vi tränar utanför Skatås, mer om detta snart.

Rekryteringsverksamhet mm

De två sista torsdagarna i april, 19:e och 26:e, är det dags för intensivkurs för vuxna, som sen fortsätter på våra Sommarcuper.
För ungdomar startar vi upp ordentligt i början på april, när sommartiden (och värmen) har gjort sig påmind.
Mer info kommer snart!


Mer information
Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Göteborgs Skidklubbs orienteringssektion eller för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Mer information finns på vår hemsida, www.skidklubben.se eller på vår FB-sida.
                                                    
-.

facebookyoutube