Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Här kommer aktuell information från din tennisklubb

Rönninge Tennisklubb
nyhetsbrev Mars 2018

Rönninge Open 2018

Förra årets succé följdes upp med en minst lika bra tävling i år!

Vi hade 142 st deltagare anmälda (109 st 2017) och det var särskilt roligt att återse flera som var med redan förra året. Vi hade 116 juniorer fördelade på PS och FS 11 och 12. Nytt för i år var dubbelklass PD13 och FD13. Sedan 26 anmälda veteraner i olika klasser. 

Turneringen blev väldigt lyckad och vi fick fina omdömen från deltagare och deras familjer. Framförallt lyftes vår fina hall fram, vårt arrangemang och att vi hade matchledare på varje bana. Stort tack till alla ideella krafter som bidrog till detta!

Rönninge Tks egna deltagare


Nytt passersystem till vår tennishall

Styrelsen har beslutat att byta ut passersystemet till tennishallen. Det nya systemet kommer att förutom att hantera tillträde till hallen även aktivera belysningen. Belysningen blir därmed närvarostyrd, vilket betyder att vi kommer att spara energi samt öka lysrörens livslängd då banor inte står belysta om man fått förhinder att använda sin bokade tid. Kodsystemet gör det möjligt för oss att öppna banbokning för icke medlemmar. Efterfrågan på att boka banor hos oss har ökat med våra återkommande externa tävlingar samt Stockholm Tennis Next Generation satsning.

Vi installerar:

1st kodläsare vid entrédörren.

1st kodläsare vid dörren till banorna.

Access:

Bokningskod öppnar entrédörren och tänder bana

Medlemskod öppnar endast entrédörren

Avisering:

I och med ändringen lägger vi till SMS-avisering. Så bekräftelse kommer att komma både på mejl och SMS när det nya systemet är aktivt.

När?

Installation sker inom två veckor dock senast under april 2018.

Så kommer det att fungera:

För varje bokning genereras en unik kod i Mycourt. Denna skickas automatiskt till passersystemet där det konfigureras att den skall gälla +/- 90 min omkring bokningen. Koden inkluderas i bekräftelse-SMS samt bekräftelsemejlet som skickas till spelarens som står för bokningen. När spelaren eller admin tittar på bokningen i Mycourt visas koden också. När spelaren som står för bokningen knappar in koden markeras spelaren automatiskt som närvarande i bokningen i mycourt, vilket i sin tur tänder banan när bokningen börjar ( på samma sätt som idag).

Icke medlemmar kommer att kunna boka banor och få en bokningskod. Det kostar 50:- extra per bokning oavsett tid om man inte är medlem i Rönninge Tennisklubb.

Medlemmar kommer att få en medlemskod som ger tillträde till hallen. Så att en medlem kan komma in utan att ha bana bokad. Det är alltid bokningskoden som tänder banan.

Larmet fungerar som tidigare. Grinden hanteras som tidigare. Under tennisskolan kommer dörren vara öppen som vanligt.  För mer information och FAQ... 


Årsmötet

gick av stapeln 18 mars och valde följande personer till Rönninge tennisklubbs styrelse: Stefan Genborn, Claes Göran Jakum, Bengt Härse, Lars Ankarholm, Jennie Strindlund, Tomas Karlsson, Lars Hedlund, Ulrika Broddvall, Jenti Hanson, Martin Björklund och Ulf Nilsson.

 

Och här kan man läsa verksamhetsberättelsen m.m ....

Sommartennis! Se separat mail angående våra populära sommartennisveckor, för både barn och vuxna!


Stort tack Ulf Nilsson!

 

Ulf Nilsson avgår som klubbens ordförande efter fyra år och blev avtackad på årsmötet med blommor, present, tacktal och en varm applåd. 


Rönninge Tennisklubb 1919 - 2019

Nästa år blir det 100 års jubileum! En projektgrupp börjar växa fram och vi söker fortfarande efter en projektledare till detta jubelår! Hör av dig till någon i styrelsen för mer information om detta fina uppdrag! 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Rönninge tennisklubb eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter