Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


En påminnelse att skicka in din anmälan för Skördefesten 2018DELTAGARKATEGORIER och ÖPPETTIDER 2018

Öppen Gård och Restaurang: fredag 11-20, lördag 11-20 och söndag 11-17

Plåpp Åpp: Valfri öppettid (max 10 h totalt under hela evenemanget)

 

Obligatoriska öppettider för Gårdar och Restauranger, gäller fredag och lördag. Precis som tidigare år är söndagen frivillig att ha öppet! Du anger i anmälan om du kommer att ha söndagsöppet.


Vi behöver ha din anmälan senast 31 mars 2018 (se avgift för anmälan i tabellen nedan). Du anmäler dig enkelt via vår hemsida. 

*Ålandsbanken sponsorerar deltagaravgiften för Plåpp Åpp deltagare 2018. 

Deltagaravgiften är inklusive moms.

För att delta i Skördefesten krävsorganisationsmedlemskapi föreningen Skördefestens Vänner. Är du medlem sedan tidigare år finns du i vårt register och annars lägger vi till dig i samband med anmälan. Faktura på medlemsavgiften i Skördefestens Vänner r.f. skickas ut efter det att anmälan har stängt (31.03.2018).


FÖRSÄLJARE 

Anmälningstid för försäljare är 1.2.2018 - 30.6.2018. Försäljare som vill delta i Skördefesten betalar endast organisationsmedlemskap i Skördefestenstens Vänner, vilket är 50 euro (OBS! anmälan efter 30.6.2018 debiteras med 35 euro).


KRITERIER FÖR ATT DELTA I SKÖRDEFESTEN 

För att delta i Skördefesten skall allt som erbjuds skall vara producerat/förädlat på Åland. Här kan du läsa mer om Skördefesten kriterier för att delta.  Samtliga deltagare i Skördefesten måste omfatta evenemangets kriterier. 


Anmälda deltagare hittar du här


STARTMÖTE 18 APRIL
Skördefestens Vänner r.f. håller Startmöte för både Skördefesten och Åland Grönskar den 18.4 kl 18 preliminärt på Ålands Landsbygdcentrum (f.d. Natubruksskolan). I samband med tillfället hålls även föreningens vårmöte med stageenliga förhandlingar. OBS! Startmötet är obligatoriskt för deltagare i evenemangen. 


Trevlig helg på er! 

facebookinstagramyoutube

Frågor?

Hör av er till mej Skördefestkontoret: 

info@skordefest.ax
04573445676

Hälsningar Liz Mattsson, Verksamhetsledare

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.