Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Växtvägg för höjdar-odling!

Med nya smarta växtväggen Wonderwall kan du skapa ett prunkande paradis på en balkong, liten uteplats eller inomhus i kök eller badrum. Wonderwall är också perfekt för att liva upp en tråkig fasad med lummig växtlighet.

Odlingssystemet består av moduler om tre behållare i varje som ger en flexibel montering. Vem som helst kan bygga sin växtvägg i vilken storlek som helst. En sinnrik, lutande konstruktion gör vattningen enkel. Överskottsvatten rinner igenom systemet så att plantorna inte riskerar att drunkna. 

Det finns ingen gräns för vad man kan odla i krukorna. En tråkig vägg kan blomma upp, balkongen får ett grönsaksland, jordgubbar och doftande kryddor

Succé på Chelsea Flowershow

Wonderwall är en engelsk uppfinning som gjorde succé vid lanseringen på Chelsea Flowershow 2017. Vi på Wexthuset är glada att nu kunna erbjuda detta smarta odingssystem på den skandinaviska marknaden. Väggen kan monteras varhelst man kan skruva fast modulerna - sedan finns inga gränser för hur den kan byggas ut. 

...och på Nordiska trädgårdar

Här i Sverige blev det premiärvisning vid Skandinaviens största trädgårdsmässa Nordiska trädgårdar, 22-25 mars. Vi planterade gröna, skuggtåliga krukväxter som gullranka, murgröna, bräken och slideranka i Wonderwall. Den prunkande växtväggen blev en stor attraktion och många besökare köpte med sig egna Wonderwalls hem! Kamouflagefärgen gör att krukan inte syns alls.

Växterna planteras direkt i behållarna - snabbt och lätt. Med vintergröna växter som suckulenter och murgröna blir en fasad lummig året runt.

Krukorna är självdränerande så att överskottsvatten rinner neråt och på så vis vattnas alla krukor genom att man bara vattnar uppifrån. Hålen längst ner kan stängas med medföljande plugg så att inte överskottsvatten rinner ner på marken eller golvet. Pris per modul om tre behållare 129 kr.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com och hos våra återförsäljare. 


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.