Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Vad sägs om stämplar från 10 kr styck...


...eller Washi Tape för 15 kr och andra roliga dekorationer?


Stor lagerrensning på smycken, pärlor och berlocker!

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 

Äggstra-Erbjudande!

Påsken i miniatyr - Gör det själv!

Unna dig roligt påskpyssel med 2 äggformade kupor av klar plast och avtagbar träfot. Färdigutskurna trä-figurer ingår, samt en led-ljusslinga för belysning i din kupa. Perfekt påskpyssel för hela familjen!

Snart är det dags för påsklov i vårt avlånga land, och hos oss på Kristinas Scrapbooking hittar du mängder av kreativa tips för en lyckad påskvecka! Vad sägs om enkla små djur av piprensare, nålfiltade harar av ull, eller söta kycklingar av lera?

200 härliga nyheter hos Kristinas Scrapbooking!

Under de senaste dagarna har mängder av härliga vårnyheter flyttat in hos oss! Bland annat scrapbookingpapper från olika tillverkare, miniatyrer, motiv med havs-tema, mängder av spetsar och band och vackra vårdekorationer till pyssel och scrapbooking! Varmt välkommen!

Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.