Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det händer Hemma hos Martha & Anders

Vi vill vara en mötesplats för tanke- och idéutbyte och en källa till inspiration – här på gården träffas människor för att prata om nya vägar till ett hållbart liv. Som sagt, stora ambitioner, men också väldigt hög trivselfaktor . Välkommen att bli en del av helheten.


Pröva på livet på vår gård i Tiveden

Är du nyfiken på ett liv på landet? Vill du pröva på att leva nära djur och natur? Kom själv, med familjen eller kompis-gänget. 12-15 april, 17-20 maj eller 14-17 juni öppnar vi upp gården för dig som vill delta i sysslor med djur, odling och mat. Läs mer.


Finn ditt inre lugn 5-8 juli

Vill du komma in kontakt med ditt inre lugn? Längtar du till det enkla, det ursprungliga? Tänk om det är enklare än du tror. Låt oss göra det på riktigt. Till-sammans. Med oss själva och med djuren och allt som växer på gården. Välkommen till dagar som ger dig lugn, ro och balans. 

Läs mer.


Semester i Tiveden? Bo på cykelavstånd till Tivedens nationalpark, bad och mat.

Bo på lantgård

Boende med själv-hushåll på ekologisk gård med djur och od-lingar, 500 m från sjön Unden och bad. Tillgång till stort kök och yogarum och vedeldad bastu. 
Läs mer.

Magisk vandring

5 km från oss ligger Tivedens nationalpark med vandringsleder för alla smaker. Via Lilla Kungsleden cyk-lar du in bakvägen till Vitsand och slipper överfulla parkeringar. Läs mer.

Låna/hyr cykel

Låna eller hyr cykel av oss och utforska Tiveden i egen takt. Hos oss bor du en-dast 3km från Tiveds Lanthandel, Tiveds Kafferosteri & Café,  7km från "Krogen mitt i skogen". Läs mer.


Yoga drop-in på söndagar kl 17

Anders leder ett Ashtangayogapass på söndageftermiddagar kl 17-18. Ashtanga är en dynamisk yogaform med en serie fasta ställningar som kombineras med en viss and-ningsteknik. Inga förkunskaper krävs. Kom i bekväma kläder. Yogamattor och fårskinn finns att låna. Pris:70 kr. Läs mer.


Besök gärna vår hemsida, www.marthaochanders.se och följ oss på Facebook och Instagram.


© Hemma hos Martha & Anders | martha@marthaochanders.se| www.marthaochanders.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.