Utskick för dig som bokar möten och konferenser hos oss på Lindholmen Conference Centre. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tänk om allt vi lärt oss om  kreativa möten är fel!

Lindholmen Conference Centre i samarbete med Innovationsambulansen vill bjuda in just DIG och dina lika(o-)sinnare kollegor till en frukost där vi ställer till det lite för er gällande kreativt tänkande, och där du får möjlighet att prova LEGO SERIOUS PLAY! 
Samtidigt får du möjlighet att prova på möten på Lindholmen Conference Centre, mötesplatsen mitt i händelsernas centrum.

DATUM: Fredagen 20 april

TID: Frukost serveras från 07.45, föreläsning mellan 08.15-09.00

PLATS:Lindholmen Conference Centre, Lindholmen Science Park (Lokal meddelas senare)

Det här är en föreläsning för dig som vill förbättra era idémöten och kreativa workshops. Den är för dig som vill designa era möten så att allas potential och kreativa förmåga tas till vara. 

Du skulle aldrig få för dig att starta ett utvecklings-projekt utan att ha rätt verktyg och metoder! 
Men när det gäller kreativt tänkande och innovation så förväntas du lita enbart på dina medfödda talanger. Det är en dålig strategi. Det finns enkla och kraftfulla sätt att öka din egen och gruppens kreativa och innovativa förmåga.


Anmäl dig här!

Anmälan skickas till info@chalmerskonferens.se senast den 13 april, vänligen ange ev specialkost vi ska ta hänsyn till för frukost. Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn!


Om Innovationsambulansen

Innovationsambulansen är en Göteborgsbaserad nätverksorganisation av företag med starkt fokus på Affärsutveckling, Design Thinking och Innovationsprocesser med erfarenhet från över 700 uppdrag.
LEGO Serious Play är ett processverktyg för Teambuilding, Kreativa processer, Strategiarbete och inte minst innovativ affärsmodellering. Ett verktyg som gör alla delaktiga och framåtlutade även i komplexa och utmanande processer. Läs mer på: www.innovationsambulansen.se


Om våra tjänster på Lindholmen

Chalmers Konferens & Restauranger driver Lindholmen Conference Centre, L´s Kitchen,
L´s Express, L´s Resto samt Café C i Lindholmen Science Park.

Med laddat gästkort erhåller du rabatter och får gå förbi kön!

Utöver det erbjuder vi förmånlig catering på området, både för avhämtning och utkörning/servering, se mer på vår hemsida.

Det är också vår trevliga personal ni möter i Visitors Centre dagligen! I Visitors Centre kan ni alltid få hjälp med information och tjänster, vare sig det gäller bokning av restaurang, kopiering, taxibeställning eller inlämning av kemtvätt och skomakeri.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har är kund till oss och vi hoppas med dessa utskick ge dig mervärde och bra information.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.