Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Säsongen i antågande.....

Även om det känns lite avlägset just nu. Vi vill passa på att informera om nyheter och annat kul som är på gång framöver.

 

Greenfeebiljetter

Under våren införs en ny greenfeebiljett som är numrerad och försedd med årtal "2018", den är giltig under säsongen. Alla tidigare varianter upphör gälla 1/6 2018. Se till att nyttja den du har före det datumet. 

 

Res med Birger till Alicante! 3-10 april

Klicka här!

Besök trevliga Lydinge i vår?

Klicka här!


Friskvårdsbidraget

 

Skatteverket har godkänt Golf som avdragsgillt för arbetsgivare som friskvård. Det gäller för spelavgift, Bryngfjordskortet samt annat som INTE är medlemsavgift eller utrustning. Kolla med din arbetsgivare vilka regler din arbetsplats har.

Kontakta Veronica@bryngfjorden.com om du behöver kvitto.


Ändrat datum!

 

Vi åker till Sierra Golf i Polen till hösten igen!

27 september-1 oktober, buss från parkeringen Bryngfjorden. Hytt på färjan Karlskrona-Gdynia, boende i fräscha lägenheter nära 1: tee på Sierra Golf 30 minuter från färjan. Fri golf, Callawaypiké, 3-pack bollar, frukost och avslutningsmiddag, prisbord samt lite överraskningar från oss! 

6395 kr, anmälan på Golf.se.

Häng med!

 

 


Hjälp oss bli några fler!

Nybörjarutbildningen är nu på gång! Kurser är upplagda och all information finns på:http://bryngfjorden.com/klubben/medlemmar/borja-golfa/

Grannen? Vännerna? Släkten? Du bestämmer vem du lockar in till golfens värld hos oss!

 

Tack för hjälpen på förhand!

Hjälp oss nå fler! Gilla/Dela på facebook!

https://www.facebook.com/bryngfjordengolf/

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.