Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Längtan efter våren

Snön håller ett stadigt grepp om Sverige, men snart kommer våren och vi traillöpare kan susa fram på fina stigar i skog och fjäll igen.

På Trailrunning Sweden är vi riktigt taggade att få dra igång barmarkssäsongen och inspirera ännu fler personer att springa trail under året. På hemsidan hittar du regelbundet inspiration i form av lopprapporter, intervjuer, träningstips och Sveriges mest kompletta trailkalender med massor av spännande lopp!

Du kan själv dela din glädje av att sprida trail genom att tagga dina bilder #trailrunningsweden och de lyfts fram i flödet på hemsidan.

Vi följer vårt motto - Share the passion of trail!

 


Intervjuer

Formstarka Fanny älskar löpning

Det bubblar av energi och glädje när Fanny Borgström får prata traillöpning eller skimo. Läs intervju med VM-klara Fanny som inte drar sig för att spendera timmar på långpass.

Läs mer här

Överaskad Kristin tillbaka efter skadeuppehåll

Kristin Berglund fick fjolårets säsong spolierad av en stressfraktur. Nu är hon tillbaka i god träning och uttagen att representera Sverige.

Läs mer här


Annonser


Bli testlöpare av nya Salomon S/Lab Ultra

S/LAB ULTRA har utvecklats tillsammans med vinnaren av UTMB, François D’haene, och de ger enligt Salomon uttryck för hans fysiska och mentala förberedelser inför ultralopp. Under våren kommer vi utse ett testteam som får bedöma skons kvalitéer. Testteamet kommer att bestå av 4 personer med varierande träningsintensitet.Trailresor 2018

Fjälläger Sälen

28 juni - 1 juli

Trailrunning Swedens Fjälläger i Sälen betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng!

Läs mer

Trailresa Kroatien

6-13 oktober

Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer.

Läs mer

Trailfest Vålådalen

21- 23 september

Trailfest är löpning, fest och fjäll i en klockren kombination.

Läs mer härinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.