Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev, mars 2018

Hej!

I skrivande stund befinner vi oss mitt i en väldigt intensiv period såväl för våra aktiva och tränare som styrelsen. Flera av våra tävlingslag har nyligen tävlat Twist Cheer Comp, med Nordic Cheer Challenge bara några dagar bort och om endast tre veckor drar de till Nyköping för att delta i DM Stockholm! Efter det blir det sedan Jamfest, RM och SM i maj, så nu tränas det och tävlas in i kaklet! 

Samtidigt förbereder styrelsen årsmötet och börjar planera inför kommande säsong, där många bitar måste göras och falla på plats bl.a.: årsmöte, halltider, tryouts och läger under sommaren. Det är full fart, alltså. Ytterligare information om allt detta kommer i framtida nyhetsbrev - kom ihåg att löpande information även publiseras i UMC:s Facebook grupp.

I detta nyhetsbrev hittar du mer information om de kommande tävlingarna, samt en återblick till Twist Cheer Comp. Information finns också om föreningens valberedning och det kommande årsmötet.

Vi ser väldigt mycket fram emot att se alla UMC lag ta sig ut på mattan de närmaste veckorna och visa upp vad de tränat så hårt på hela vintern. Lite extra kul är det också nu när alla lag fått sin egen musik. Nu är det bara att tuta och köra!


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

facebookinstagramyoutube

Fotograf: Stephan Skiba

Twist Cheer Comp

Twist Cheer Comp hölls i Nacka Sportcenter den 18 februari och UMC hade 5 lag som deltog: M1A, M1B, M2, M3 samt J2.

Hela nio lag tävlade i Minior Level 1 och där tog M1B andra plats och M1A tog den åttonde. Fyra lag tävlade i Minior Level 2 och där skilde det endast en poäng mellan UMC M2 (141,5 poäng) och tävlingens värdar i Twisters Cheer Elite (142,5 poäng) vilket gjorde att M2 på håret hamnade på 4:a plats.

Det blev en riktig duell i Minior Level 3 eftersom det endast var två lag som deltog: UMC M3 kom tvåa mot Dynamic från Dynamite Cheerleading. Slutligen så gjorde UMC J2 en stark insats i Junior Level 2 som landade de på 4:e plats.

Sugen på mer statistik och poängutdelning, placeringar och ranking? Kolla resultatsidan för detaljer

Bilder och filminspelningar

Dögg Gunnarsdottir och Kjersti Graasvoll befann sig på läktaren och deras inspelningar finns i UMC-gruppen på Facebook:

Vår egna Tara Rejimand var på plats och hade med sig kameran - hon har lagt upp ett urval av bilder på Flickr, så klicka här för att kolla bilderna från Twist Cheer Comp. Tack för att du delar med dig Tara (glöm inte att ange att Tara är fotograf om ni delar bilderna vidare)!

Vi tackar alla er engagerade som delar med er av inspelningar och bilder! :)


Ni vet väl att vi har nya mejladresser! Ni når nu kansliet på kansli@unitedmovement.se. Alla tränare har förnamn.efternamn@unitedmovement.se


Supporter t-shirts

Det finns fortfarande kvar t-shirts att köpa för att stödja föreningen och visa ditt stöd från läktaren. På DM bör exempelvis alla som köpt biljetter i förtid ha hamnat i UMC-klacken B höger på läktaren, och då vore det kul om man har på sig en UMC t-shirt! Låt oss fylla läktarna på årets tävlingar i vitt, blått och lime. 

Priset är 150 kr/st och betalning sker via Swish. 

Tröjorna kommer säljas på genrep och uppvisningar, men finns även att hämta upp i Viby. För upphämtning ta kontakt med Erling Vignisson (erling.vignisson@unitedmovement.se / 0725 64 64 00).


Kommande tävlingar

  • Nordic Cheer Challenge (tävlingslag), lördag 10 mars
  • Twist Cheer Comp (tyckartävling, träningslag & miniminior), söndag 11 mars
  • DM Stockholm, söndag 25 mars
  • Jamfest Nordic, lördag 12 maj
  • RM & SM, 19-20 maj (lördag - söndag)

Fotograf: Tara Rejimand


Valberedingen

Vi har fått trevliga nyheter från valberedningen som berättat om flera personer som är intresserade att delta i föreningens styrelse. Det är väldigt positivt i och med att inte alla nuvarande ledamöter och suppleanter kommer kunna fortsätta sitt engagemang i styrelsen efter kommande årsmöte.

Vi är tacksamma för att kunna ta del av de erfarenheter och den kunskap som finns där ute bland er alla som kan hjälpa föreningen i sin tillväxt. 

Om något mer finns att önska så är det en person med erfarenhet av ekonomi för att förstärka eller ta över föreningens kassörroll. Utöver det finns det också behov för att stärka upp revisorrollen inför kommande år.

Är det så att du eller någon du känner är intresserad och fortfarande inte har hört av sig till valberedningen, så finns det fortfarande möjlighet att kontakta valberedningen via nedan kontaktuppgifter. Du behöver inte ha någon större erfarenhet kring styrelsearbete, det viktiga är att du är en engagerad person. 

 

Valberedningen består av:


ÅRSMÖTE 2018

Föreningens årsmöte kommer hållas lördagen den 21 april kl. 15:30. Mötesplatsen är Tintomararummet som ligger i samma hus som Sollentunas bibliotek (Aniaraplatsen 2, 191 47 Sollentuna - ingången ligger runt hörnet mot centrum-sidan).

För de som kör bil kommer det bli smidigast att parkera i köpcentrumet Sollentuna Centrum (2 timmar gratis).

Motioner och förslag från medlemmar ska ställas till styrelsen senast fyra veckor innan årsmötet, dvs. senast den 24 mars. Skicka gärna dessa till styrelsen@unitedmovement.se.

Kallelse till mötet går även ut i god tid via epost till samtliga medlemmar.

 


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter