Svårt att läsa nyhetsbrevet? Se det via webbläsaren

Senaste nytt från Varbergsortens Elkraft

Energinytt nr 1 2018

korgar

Kylan har inte riktigt velat släppa taget om oss. Envist har de kalla dagarna fortsatt och vi har till och med fått snö in i påskveckan. Längtan efter varmare tider, solens värmande strålar, en kopp kaffe i trädgårdsstolen är det som just nu upptar tankarna mest. Påsken brukar vara startskottet för vårens ankomst och vi håller tummarna för att det blir så.

Årets första nyhetsbrev har du nu framför dig. Vi önskar trevlig läsning men framförallt en Glad Påsk!

Hur ser elpriserna ut just nu?

Elpriserna har stigit de senaste månaderna, orsakat av den kalla avslutningen på vintern. På vår hemsida kan du se prisutvecklingen de senaste fem åren både för fast och rörligt elpris.

För tillfället rekommenderar vi våra kunder att välja rörligt elpris eller fast elpris 3 år. Läs mer om aktuella priser på hemsidan och ring oss gärna om du önskar ytterligare råd eller har några frågor kring våra elavtal, 0340-64 00 00.

vårtecken

 

Du vet väl att du kan läsa om samtliga pågående och planerade arbeten på vår hemsida?

Läs mer och se karta

Vi genomför ofattande projekt med lokala fiberföreningar där vi passar på att ersätta luftledningar med jordkabel i samband med att fiber etableras i bygden. Vi har även stark expansion av boende och verksamheter i vårt område.


Elmontör

Fem snabba frågor till Rasmus, elmontör på Varbergsorten

Hur länge har du arbetat på Varbergsorten?

Jag har arbetat här sedan juni 2016.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få jobba utomhus, variationen och kollegorna.

Var i vårt nätområde jobbar du just nu?

Just nu raserar jag gammal luftledning i Grimetontrakten.

Vad har du för bakgrund?

10 år i väktarbranschen som väktare och skyddsvakt. Innan Varbergsorten jobbade jag på Ringhals som skyddsvakt och även brandman. Jag slutade med det 2014 och började studera på Campus i Varberg till Energitekniker med specialisering vindkraft. Tog examen i maj 2016 och började på Varbergsorten 4 dagar efter det.

Till sist, vad får du energi av?

Att åka bergochdalbanor! Är en riktig bergochdalbaneentusiast och besöker minst en ny nöjespark varje år.


Fortsatt topplacering i kundundersökning

Att delta i NKI-mätning (Nöjd Kund Index) är ett verktyg för oss som företag att få en inblick i hur våra kunder uppfattar oss. Vi får ett kvitto på att vår verksamhet är väl fungerande, men även möjlighet att förändra det våra kunder anser fungerar mindre bra.

Varbergsorten samarbetar med IMA Marknadsutveckling och du som kund kan bli uppringd och får då svara på ett antal frågor. Du är helt anonym och dina svar är mycket värdefulla för oss.

I senaste mätningen ligger vi på första plats i kamp med 10 andra energibolag i Väst-sverige. 86 % av kunderna ger oss betyg 4 eller 5 på en 5-gradig skala. Vi tackar för ert förtroende och kämpar för att behålla förstaplatsen.

Bli medlem i Varbergsortens Elkraft Ekonomisk förening

En investering i Varbergsortens Elkraft är en investering på hemmaplan. När vi gör ett överskott stannar pengarna i bygden, dels genom återinvesteringar i verksamheten, dels genom medlemsrabatt till våra medlemmar.

Läs mer om medlemskap.

COPYRIGHT © VARBERGSORTENS ELKRAFT EK. FÖR.    |     SYLLINGEVÄGEN 17     |    TEL:  0340 - 64 64 00

Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev? Avregistrera dig här.