Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Närbild drivkrans med kedja

Tisdagen den 6 mars 2018

Gigantisk drivkrans under produktion

Samtliga Prodex produkter tillverkas i AUFTs egen verkstad i Tyskland. Just nu jobbar de intensivt med en drivkrans som är hela 3 meter i diameter samt tillhörande kedja åt oss. Eftersom drivkransen är så stor tillverkas den i tre delar som vi kommer att foga samman på plats i ett kommande montagejobb.

Bilden ovan illustrerar en del av drivkransen med kedjan vilande ovanpå. Kika in på vår uppdaterade hemsida. Där hittar du bland annat fler bilder från produktionen.

En annan nyhet är att du kan ladda ner en enkel broschyr som visar vilka maskiner som AUFT har att tillgå i sin verkstad. På så vis vill vi illustrera vilken enorm kapacitet och flexibilitet vår leverantör besitter. 

För att förenkla för dig som användare har vi flyttat produktkatalogerna till en egen meny på hemsidan. Klicka här för att komma direkt till våra kataloger.

Kom ihåg att allt är "Made in Germany" - Prodex tar inga genvägar vare sig gällande material eller kompetens!


Vi har lösningen

Har ni problem med rullkedjor? Är det svårt att komma åt att smörja eller får ni inte smörja dem? Då har Prodex lösningen för er. Kontakta oss för underhållsfria kedjor med sintrade oljebronsbussningar.

Passa på att boka

Vi märker att efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och kalendern fylls på i rasande fart. Därför vill vi uppmana dig som inte redan hört ifrån oss att boka ett besök så vi tillsammans kan se över era behov och lägga en plan för kommande säsong.  

026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi gör skillnad

Vi vet att kompetens gör skillnad. Prodex säkerställer därför att montörer och arbetsledare har den erfarenhet som krävs för uppdraget. Vi garanterar att personalen har de utbildningar som behövs på varje arbetsplats såsom SSG Entré, ID06, Heta arbeten, Fallskyddsutbildning, Mobila arbetsplattformar och Säkra lyft.


Dokumentation är A och O

Bland våra tjänster finns allt ifrån professionell besiktning, service och reparationer till större montage och specialanpassningar. Det som uppskattas mest av av våra kunder brukar vara att samtliga tjänster inkluderar dokumentation.


Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.