Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Årsstämman

En årsstämma är ett ypperligt tillfälle att tycka till och diskutera beslut som påverkar oss boende. Vi tackar alla som tog sig tid att komma, även om vi hade önskat att fler medlemmar hade prioriterat mötet.

Lite kort från stämman:

  • Beslut fattades om sänkt garageavgift, det nya priset blir 850 kr per månad.
  • Den inlämnade motionen om att komplettera alla garageutfarter med varningslampor godkändes.
  • Ny styrelse röstades fram: Annelie Löf (ordförande), Kim Hellströmer (vice ordförande), Jennie Cederlund Janevi (sekreterare), Susanne Jussén (ledamot), Erica Carlsson (ledamot), Jeanette Ousdal (ledamot), Håkan Södergren (ledamot), Raffael Guariglia (suppleant), Charlott Richardson (suppleant), Sofie Ehrström (suppleant).

 

Bilar på innergården

 Det blir allt vanligare med bilar som kör och parkerar på vår stora innergård. Vi vill därför påminna om att all parkering är förbjuden på andra platser än markerade parkeringsplatser. På grund av att sopbilen måste kunna ta sig in obehindrat kan vi tyvärr inte sätta upp hinder. Det är därför väldigt viktigt att du som boende följer de regler som gäller. 

Fluglarver

1. Stäng igen papperspåsen väl. På så vis kan ingen fluga ta sig in och lägga ägg bland matresterna. Många slarvar med det och överfyller påsen så att det blir svårt att försluta.

2. Matavfallet ska vara så torrt som möjligt. Det kan vara bra att slänga med extra hushållspapper för att suga upp fukten.

 

Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter