Vet du vem du är i ditt ursprung bortom alla överlevnadsstrategier

27 mars 18-20 

Fyradalersgatan 44 Göteborg

Anmälan info@reconstructiveschool.se

Gratis

✦ ✦ ✦
Ju mer "medvetenhet" vi skapar desto större möjlighet att ständigt kunna uppnå denna medvetenhet. I denna ”speech circle” talar vi om och diskuterar vår förmåga att hitta handlingar att röra oss och bidra till liv. Du kommer också att lära dig om strukturen i reconstructive och hur du kan öppna mer medvetande oberoende var du är i livet, i familj, arbete, organisationer, företag och samhälle.

Livets magi

Reconstructive ger oss möjlighet att få ett nytt perspektiv, en ny vision. Det kommer att vägleda oss till att förvärva den visdom som vi förtjänar att ha. Att ta ansvar för vårt liv är den största rörelsen för ”spirit”. Detta är magi.

Är du redo att möta dig själv i livets magi? Är du redo att se dina överlevnadsstrategier som tar dig från livet? Är du redo att transformera utan kontroll? Är du redo att möta dig i ditt ursprung och vidta handlingar från det?

Marie Fridolf

Marie Fridolf är socionom imed en master i Humans relation. Hon är lärare i Reconstructive sedan 2010. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap och personlig utveckling. Hon har totalt förändrat sitt liv efter att mött psykosyntes, systemiska konstellationer, traumapsykologi, Somatic experiencing och det viktigaste av allt…mötet med Carola Castillo och Reconstructive… det tog henne tillbaka till de gåvor som hennes mamma gav henne från urgammal visdom. Nu arbetar hon med Reconstructive and Traumahology.

 


homepagefacebookinstagram