INVITATION FROM RECONSTRUCTIVESCHOOL OF SWEDEN  | WELCOME 2-3 of June

Att vara en framgångsrik yrkeskvinna som agerar från ett öppet hjärta- vad betyder det för dig?

Framgången i livet kommer genom att ha kontakt med vår mission.

DET ÄR DAGS ATT LYSSNA TILL LIVET , SE VÅRA ÖVERLEVNADDSTRATEGIER , VÅRDA OCH FÖRÄNDRA MER OCH MER. Detta är att komma ”back to business” från vårt ursprung. Vår mission är vår framgång i livet. Om vår historia är framgång vet vi också allt om misslyckande.

Som kvinnor har vi en annan resa än männen i våra professioner och vi kan lära av varandra. Vi kan inte lära från männen. Om vi går tillbaka till ursprunget öppnar vi för allt som är kvinnlig kraft.

I denna ”growing circle” kommer vi att skapa en community av kvinnor för framtida samarbeten.

”Jag är tillbaka till min ”business woman” som kan vara ärlig och redo att stå upp för sanningen. Hon är med mig i dag men på ett totalt annorlunda sätt. Inte från mitt ego …utan ifrån min själ. Mitt hjärta är vidöppet och varje personligt arbete jag gör öppnar mitt hjärta ännu mer. Jag vet också att jag är en kraftfull ”business woman” med ett öppet hjärta. Vad betyder det för dig? Vill du vara en av dem som bidrar till förändring? Inte från personligt behov eller ego utan IFRÅN ETT ÖPPET HJÄRTA?” Marie Fridolf

Let’s become the business woman we all are with wisdom and power!

Reconstructive ger oss en djupare inblick i verkligheten bortom våra "masker" och trossystem." Det är intensivt, utmanande, enkelt, tydligt och effektivt och tar oss tillbaka till ursprunget, till ögonblicket av sanning. Därför är det nära kopplat till kvaliteter som vi som affärskvinna har naturligt i kroppen men under decennier förnekat eller försummat. Det öppnar vårt hjärta så att vi kan lyckas i vårt yrke i livets uppdrag.

Reconstructive kan återskapa det som gått förlorat genom olika händelser i vårt privata och professionella liv. Det börjar med ett gruppdynamiskt arbete som övergår till att öppna för och lyssna på kroppens signaler. Det förändrar den uppfattning vi tidigt skapat och som vi ibland är låsta i. Vi kan 
 Läka traumatiska upplevelser.
 Släpp blockeringar och motstånd
 Utöka vår sanning 
 Uppleva en större helhet och enhet
 Uppnå klarhet för att lösa dagliga situationer.
 
Vår vilja, vår attityd och vårt val (vår energi) är vad som så småningom kan förändras och skapa den sanna verkligheten som börjar med möjligheten att se vad som jag bär som är andras uppfattningar. 

Marie Fridolf har en maser i Humans relation och filosofie lic in public relation. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap, samarbete och personlig utveckling. Under 30 år har hon arbetat som chef och projektledare inom organisationer och senare som konsult med ledarskap och samarbete. Hon lämnade allt detta efter att utbildat sig till psykosyntes- och trauma terapeut. Detta tog henne till Reconstructive och Carola Castillo som förändrade hela hennnes liv. Nu är hon tillbaka i affärslivet men denna gång helt "naken" med ett öppet hjärta.

Information;

Time;  2-3 juni 2018 Lördag 10 - 20 and Söndag 10 - 16

Plats: Lund

Price: 3000 inklusive moms.

Organisatör; Åsa Brännborn 0708323650

Information; marie.fridolf@reconstructiveschool.se

Anmälan; asa.brannborn@telia.com

 


Follow us on social media

facebookhomepage