Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Ekonomi

I mars 2017 omförhandlades det första av våra tre 30 MSEK lån, med en räntesänkning om ca 2%, bundet i fem år.

Nu under våren är det dags igen. Styrelsen tillsammans med en oberoende part har förhandlat med bankerna och väljer att göra på samma sätt med vårt andra 30 miljoners lån. Istället för ca 3,5% ränta så landar vi på ca 1,5%, sänkta räntekostnader med ca 600 000 kr per lån och år. Pengar som förbättrar föreningens kassaflöde och gör det möjligt för oss att amortera mer jämfört med vår ekonomiska plan.

Årsmöte

Skriv in tisdagen den 22 maj i kalendern. Då är det nämligen dags för föreningens årsmöte. Mer information om tid och plats kommer längre fram i vår. 

Sista chansen!

Höstens cykelrensning resulterade i ett 20-tal cyklar utan märkning. Saknar du din cykel? Då är det dags att kontakta styrelsen omgående. Ett företag som specialiserat sig på att restaurera och sälja cyklar utan ägare kommer att hämta upp dem inom kort.

Kommunikation

Vad skulle DU vilja läsa om i ”Silverpilen”? Saknar DU någon särskild information på vår hemsida? VI boende äger föreningen tillsammans och samtliga åsikter är viktiga. Skicka gärna ett mail med dina tankar och önskemål till styrelsen@silverdalskulle.se .

Vi skulle även uppskatta om fler valde att prenumerera på ”Silverpilen”, för tillfället är det bara 15 personer som får mailet, alldeles för få tycker vi. 

För att prenumerera, gå in på hemsidan www.silverdalskulle.se och klicka på rubriken ”Nyheter” samt ”Nyhetsbrev”. Skriv in ditt namn och mailadress. Du kan självklart när som helst avsluta din prenumeration.


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter