Reconstructive – att gå från klarhet till klarhet

Growing circle

Lördag 21 april-söndag 21 april 2018

 

En helg där vi tillsammans upplever vad som händer med oss när vi går - både symboliskt och praktiskt. Det är du själv som ger dig en chans att gå din egen väg, av egen kraft.

Reconstructive tar dig dit du behöver gå. Hur tar vi oss fram i livet på livets villkor?  Hur kan vi utveckla förmågan att lyssna på oss själva så att vi kan gå på vår egen väg? Livet uppenbarar sig när vi går.

Reconstructive är ingen behandling, ingen terapi – det kan istället förklaras med ett sätt att leva och ett nytt sätt att se på sig själv, på andra och på helheten.

Reconstructive erbjuder oss nya perspektiv, och ett ökat medvetande.

Reconstructive tar oss till vårt ursprung – till vår essens.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av Reconstructive sedan tidigare; kanske du ska ge dig själv den gåvan precis just nu?

 

Jag som håller i denna workshop heter Giesela Gustafsson och har levt och arbetat med hälsa under hela mitt yrkesverksamma liv. Perspektiven har förändrats över tid, men den riktigt stora förändringen i mitt liv skedde i kontakten med Reconstructive – livet och hälsan blev någonting innerligt och heligt.

Praktisk information

Lokal:  Kärna Bygdegård, Kungälv

Kostnaden är 2800 kronor inklusive moms. Anmälan är bindande. 

Lunch och fika ingår både lördag och söndag.

Start lördag 21 april klockan 9:30, vi avslutar senast 20:00. På söndag 22 april börjar vi 9:30 och avslutar senast klockan 17:00.

Anmälan och frågor 0709909311 eller gieselagustafsson@hotmail.com. Anmäl senast 12 april.

Varmt välkommen!

Giesela Gustafsson


homepagefacebook

www.reconstructiveschool.se

info@recontructiveschool.se