Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kurs i behandling av degenerativa störningar och tendinopatier

Laholmen Hotel i Strömstad Fredag 25 maj 2018 kl 09:00-15:30

Vi har glädjen att bjuda in Er till ett innehållsrikt, entusiastisk och praktisk riktad kurs med en av de allra bästa i ämnet, Roland Svensson. Roland undervisar vid Fysioterapiavdelningen v/HiOA. Han driver också eget institut tillsammans med 4 andra kolleger på Åker fysioterapi, Hamar.

Rolands uppgift kommer att vara att informera, demonstrera och att synliggöra riktig användning av stimulans för korrekt diagnos som stöds av studier och praktiska erfarenheter med Skanlab Concept och Shockwave. Ta gärna med Er frågeställningar från ert dagliga arbete som kan diskuteras.

Önskar ni boka en övernattning eller två så ta kontakt med Tove på telefon +47 414 15 241 och be om pris för detta. Fråga efter "Skanlab paket". Vi reserverat rum för bokningar och sista datum för bokning är 1 april!

Vi vill göra Er uppmärksamma på att vi har maximalt plats till 40 personer.

Pris per deltagere är SEK 1.595:- inkl. lunch. Betalning till; 5366-8489 / märk med; Kurs 2018-2

För att registrera Er: registreringsformulär

Ni kan också ringa 035-17 82 85 eller skicka e-mail till info@primed.se

 

Varmt Välkomna!


Knäartros - patienthistoria!


Av Fysioterapeut Ingunn Langlo v/Tysnes Fysioterapi


"En kvinna på 74 år med totalprotes inopererade i båda knän för 10 och 11 år seden, fick efter några smärtfria år åter smärta, då över knäledspalmerna och sidligamenten. Hon har också genomgått en stroke och fått sämre balans, vilket återigen har resulterat i en minskad aktivitetsnivå och nedsatt muskulär stabilitet i benen.

Jag började med fysioterapi i september 2016, de 5 första månaderna med endast Skanlab laser i kombination med aktiv träning på HUR-apparater.

Innan julen 2016 märkte patienten smärtlindring och blev stark nog till att träna styrka och stabilitet. I februari 2017 fick hon sin första behandling med Skanlab NG Pro. Betydlig bättring lät inte vänta på sig! Hon kan nu ha uppehåll i behandlingen i längre perioder, och är mycket mer aktiv och har en god livskvalitet. När hon vissa perioder upplever smärta, blir hon bra efter bara en ny behandling med Skanlab NG Pro."

Detta stämmer bra överens med diplomarbetet som blev utfört i Österrike 2008 av Daniel Geßlbauer.


BESÖK VÅR WEBBSHOP!

Primed AB tillhandahåller utrustning till Proffesionella Terapeuter sedan 2004.
Med många år i branschen har vi lyckats knyta till oss kända varumärken av
bästa kvalité.


Primed AB logotyp

Svartalundsvägen 1, 302 35 Halmstad, Sverige
E-post: info@primed.se  |  Telefon: +46 (0) 35-17 82 85
www.primed.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.