Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Hej syvänner!

Nu ska ju våren börja men hos oss har vi snöstorm och kallt. Kaos på vägarna. Måste säga att det känns så skönt att inte behöva ta bilen till jobbet.

Vi har en önskad satsningar som tyvärr inte hunnit iland till nyhetsbrevet.

Vi kommer att sälja storpack av symaskinnålar 25, 50 och 100 pack. De nålar vi kommer att ha i storpack är stretch 75, stretch 90, universal 80, EL streth 80, EL stretch 90 och HA x 1 SP stretch 75. Pris vet vi inte ännu. Vill du att vi hör av oss till dig när det kommer hem kan du svara på detta mejl så gör vi det när dom kommer.

Månadens vara i Mars

Sew Mate 45mm rullkniv för 59:- (antalet är begränsat). Som jämföresle, vi har 3 olika 45mm rullknivar i vårt sortiment. Fiskars 175:- Turkos Sewmate 130:- Sew mate de luxe 99:- Så det är ett riktigt bra pris.

Vi behöver plats för nya varor som är på gång framöver. Vi säljer bort en massa saker till bra priser. De mesta ligger under fliken "Fynda allt möjligt" ex. Minikrea mönster, reflexkit, väskband, gula colorsnaps stjärnor, brodyr, rosa tråd, snäppspännen osv. Besök fyndsidan. Där har vi också just lagt ut våra bandstuvar som brukar vara populära. Köp 3 betala för 2 gäller för kvarvarande beg. mönster, beg pocketböcker och beg. CD skivor. Som du också hittar under fynd.

Gillar dessa barnknappar

Inte det där vanliga utan lite speciellt. Priset 1:-/st är ju rätt ok det med.

Lite andra knappar nylonrem med reflextråd och jätteläckra transparenta dubbelstoppar hittar du länkar till på startsidan. Bakgrunden på startsidan är en närbild på en födelsedagstårta vi blev bjudna på i Örebro, smaskig.

Tiden då väldigt många i vår familj fyller år har just börjat.  Lilla Vanja börjar bli stor hon fyllde 5 år i februari. Kanske den billigaste presenten gick hem bäst. Hon gillar ju att dansa. Så när jag hittade glittriga cheerleader vippor tänkte jag att det måste passa lilla fröken.

Jag fyller ofta år på påsken så även i år. Jag hoppas verkligen att vår renovering är klar då. Så vi kunde träffas allesammans. Som det är nu kan vi inte ha nattgäster, knappt gäster alls. Huset är upp och ner kan man säga. Men det är ju en stor renovering och många inblandade så det tar tid. Så här ser det ut just nu.

Den här bilden är tagen från vardagsrummet ut i köket. Här gick det tidigaren en vägg  vi tagit bort. Det blir så stort och ljust med fönster från 3 håll i samma rum.

Duktiga snickare har hjälp oss med detta. Det har alltid funnits en bit konstig vägg i vårt vardagsrum som delvis dolt element rör. 3 högskåp på varann. inbyggt. Det ska tapetseras runt så att man får känslan att dörrarna sitter direkt i väggen. Nedre skåpet döljer golvvärmeanläggning och rauter och telefondosa. De 2 övre skall bli linneskåp. Grunt skåp som linnesåp tror jag ger bra överblick. Inget kommer undan bakom. Högt upp lägger man sånt man sällan använder.

Nästa steg är att bänkskivan skall på plats och sen kakling. Så spännade.

När vi var i Örebro besökte vi Calletex för att shoppa tyger. Tyger till vårt nya lilla barnbarn som kommer i Maj.

Tyg till Babynest. Syns inte så bra men tyget är ljusgrönt. Funderar på om snodd och stopp skall vara i vitt eller svart?

Det här ska bli en baby filt. Prickig på ena sidan och enfärgad på den andra. Vilket band ska man kanta med? Blir det för mycket med  5 kantsmönstrad snedslå i petrol och turkos. Köpte Gardintyg också till köket. Men vilken tankemiss. Måste ju ha samma gardin i vardagsrum och kök. Tyget är slut !!!! Hoppas de får hem mer. Annars gäller att hitta något annat.

Kan inte låta bli en liten tapet/vägg kavalkad. Vad man hittar när man börjar riva. Huset är byggt på 30 talet. Följande har vi hittat i köket, jag gissar bara är ingen expert alls!

"luspanel" 30-tal.

 


Pga skicket gissar jag 40-tal.

 

2 tapeter 50-60tal kanske

 

60-talet kanske början 70-tal

 

Rutig tapet 70-talet, denna tapet satt på väggen när vi flyttade in 1983

 

Den här tapeten satte vi dit när vi flyttade in. Blå hantag, blåa gardiner och blått vinylgolv. Det var så fint tyckte 21-åriga Bibbi.

 

Glasfiberväv 90-talet. Så praktist går att torka.

Vi har målat om den flera gånger.

 

Till sist Man retar sig på om något blivit snett

när man syr tex. Men bara det fyller sin funktion så är det ok :)

 

Kram från Bibbi

 
       
   

Det här nyhetsbrevet får alla kunder hos Bibbis Textil. Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.