Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 8 2018


Hej på er alla!

I morgon är det dags för vårt första DM. Norra distriktet är först ut och vi önskar alla lag stort lycka till.

När jag började med Cheerinfo var ambitionen inte att skicka ut varje vecka men det har varit mycket information att delge er alla och jag har under året fått många positiva kommentarer på att det skickas ut näst intill varje vecka.

Efter önskemål från er öppnar vi nu upp möjligheten för vem som helst att skriva upp sig och prenumerera på Cheerinfo. Tränare, styrelsemedlemmar, anhöriga, alla är välkomna att skriva upp dig. Se info nedan vart man skriver upp sig.

Cheer Futur har också get alla föreningar en utmaning inför kommande DM! En självklarhet för en del och ett jättebra initiativ så frågan är vem som hoppar på!

FS har också tagit ett stort beslut gällande EM där de beslutat att betala startavgifter för alla lag i år!

För två veckor sen efterlyste vi ledare till Stadium Sportscamp, nu går vi ut med information till de aktiva. Hjälp till och sprid till era aktiva så de får information om lägret.

Jag vill avsluta med att önska alla lag i Norra distriktet STORT lycka till inför morgondagen DM!

 

Önskar er alla en trevlig helg
Tjipp och hej

Kia

 

 


Lycka till alla lag i Norr som tävla på DM Norra på lördag!


Prenumerera på Cheerinfo

Vi har under året fått önskemål från er föreningar att kunna skriva upp tränare och andra personer inom förening för vårt Cheerinfo.

Vi öppnar nu upp möjligheten för fler att skriva upp sig och prenumerera på vårt Cheerinfo.

Vill du att dina tränare och styrelse i din förening skall få ett enskild mejl med vårt Cheerinfo finns nu möjlighet att skriva upp sig för en gratis prenumeration.

Ni gör er presnumerations anmälan här!


EM 2018 - Helsingfors i Finland

I år är det dags att synas!

I sommar går EM i Finland, vårt grannland som vi även har mycket goda relationer med. Vi vill gärna se många lag på EM i vårt grannland, och resan är relativt billig jämfört med de sydliga länderna.

I år är det sista året med två starter per klass på EM. I framtiden blir det bara en start, så det vore ju bra att ta chansen att ha ett större svenskt deltagande.

Av dessa skäl (och för att det finns ett ekonomiskt utrymme) har FS tagit beslut om att i år betala startavgifterna för samtliga svenska starter på EM. Nu kör vi!

EM i Cheerleading 2018 kommer hållas i Helsingfors den 30 juni till den 1 juli i Helsingfors Ice Hall.


Mobilfri prisutdelning - utamning till alla!

 

Cheer Future har gett sina aktiva mobilförbud på prisutdelning. Dom började med det i fjol och gör detsamma i år. (Undantaget 1-3 tränare som dokumenterar för föreningen)

Dom tycker att man visar respekt för allas ansträngning och prestation på prisutdelningen. Dom tycker man sett en tråkig trend där många sitter med ansiktet i mobilen, skickar snap och chattar mitt under pågående prisutdelning. Genom att ge några få i uppdrag att filma och fota så kan lagen som ev får ett glädjefnatt möjlighet att få det dokumenterat om än inte med 20 olika vinklar.

Tanke är att försöker få alla att fokusera på de lag som går upp på pallen. Det är inte lätt då de ofta är i sin bubbla men att ta bort mobilen är iaf ett steg i rätt riktning. 

Antar ni utmaningen att rensa prisutdelningen från mobiler?


Stadium Sports Camp

Häng med på världens roligaste läger! En veckas Cheerleading på Stadium Sports Camp är allt du kan önska dig: Sport, svett, skratt och gemenskap!

Tillsammans med Svenska Cheerleadingförbundet ser vi till att du får duktiga ledare som guidar dig genom veckan och utmanar dig på din nivå. Utöver Cheerleadingen får du även testa andra sporter, men framförallt hänga i vår stora fritidsgård – Activity Town. Här hittar du allt från trampoliner och klättervägg till en musikstudio där du kan spela in din alldeles egna låt eller lära dig spela instrument.

 

Vi garanterar dig en fantastisk vecka där du skapar minnen för livet. Läs mer på www.stadiumsportscamp.se/halmstad


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.