Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Blodomloppet 22 maj 2018

Planera redan nu in tisdagen den 22 maj 2018. Då är det nämligen åter dags för Umeås och Norrlands största motionsarrangemang. Ladda för en riktig folkfest där vi promenerar, joggar och springer tillsammans för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främjandet av en hälsosam livsstil. Låt dig inspireras av vår trailer!

 

 

Glada nyheter inför årets lopp!

Vi har glädjen att kunna presentera några spännande nyheter inför årets lopp. Vi känner oss taggade och ser väldigt mycket fram emot årets motionsfest tillsammans med er!

 

 

Photo: Mikael Lindmark

Ny arena och nya banor

Alla sträckor kommer i år att ha den vackra Umeälven som blickfång och arenan med mål och start kommer att förläggas på Skeppsbron i centrala Umeå. Läs mer om de olika sträckorna på vår hemsida

 

I år kommer Lilla Blodomloppet att gå av stapeln kvällen den 22 maj kl. 17.30 d.v.s strax innan det stora Blodomloppet drar igång. Lilla Blodomloppet är öppet för alla barn mellan 0 och 12 år. T-shirt, nummerlapp och fruktpåse ingår i startavgiften som är 50 kronor. Mer information om anmälan och andra praktiska detaljer presenteras inom kort på  hemsidan undert fliken Lilla Blodomloppet.


Anmälan

Det är förstås bra att börja ladda upp för årets stora motionsfest i tid. Därför har vi en lagt in en morot i form av en "avgiftstrappa". Lägsta pris på startavgiften erhålls vid anmälan senast den 21 april. Mer information om de olika avgifterna hittar du på hemsidan.

Eftersom vi kommer att vara i centrala stan behöver vi ha ett maxantal på ca 10000 deltagare inklusive deltagare i Lilla Blodomloppet.

Anmäl dig individuellt eller dra ihop ett lag och motionera tillsammans med andra glada motionärer. Alla lag (5 personer) får i vanlig ordning en picknick-kasse att dela på för att avrunda kvällen. Anmäl dig eller ditt lag här

Vi jobbar senhårt för att Blodomloppet Umeå även i år ska kunna titulera sig som ett miljömärkt event. Vi hoppas att ni vill bidra till en bättre miljö genom att cykla, gå eller åka kollektivt till vårt arrangemang och slänga ev. skräp på anvisad plats. Stort tack för att ni hjälper till!


Detaljer inför årets lopp presenteras kontinuerligt på Blodomloppets hemsida så kika gärna i då och då för att hålla dig uppdaterad. Följa oss också på Facebook och ta del av de nyheter och tips vi lägger ut med jämna mellanrum.

Vi ser fram emot härlig kväll tillsammans! 

Varmt välkomna!

Hälsningar Blodomloppet Umeå

www.blodomloppet.se
Mail: umea@blodomloppet.se
telefon: 090-77 80 85


Arrangörer
Korpen Umeå, Korpen Västerbottens veteraner, Blodcentralen Umeå


Lokala samarbetspartners

Västerbottens läns landsting, Folkbladet, Allmiljö, Bravida, Team Sportia, RIX FM, NKV, Renthall, Burlin Motor, Vakin, Länsförsäkringar, NRA, Volvo, Lerstenen, OF Bygg, Umeå Folkets Hus, Umeå kommun, Hällnäs handelsträdgård. 

 

Centrala samarbetspartners


facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.