NSPH Nyhetsbrev Nr 9 2018. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Specialutskick av NSPHs nyhetsbrev - 8 november 2018
Det vanliga nyhetsbrevet utgår denna gång till förmån för en användarundersökning rörande vår hemsida. Hoppas du vill svara på några snabba frågor!

Vi vill veta mer om vad du tycker om vår hemsida

Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa, NSPH, håller på att se över webbplatsen nsph.se och hur den kan förändras för att bli mer användaranpassad och bättre spegla vår verksamhet. Därför blir vi väldigt tacksamma om du vill fylla i några frågor om vår webb, vilka bara tar ett par minuter att besvara. Med hjälp av er besökare kan vi bättre utforma en hemsida som lyfter fram vårt arbete och belyser viktiga samhällsfrågor ur ett patient-, brukar- och anhörigperspektiv. Dina synpunkter är viktiga!

Klicka här för att svara på frågorna >>


Så hanteras dina personuppgifter på webben

NSPH värnar om dina personuppgifter och strävar efter att behandla dem på rätt sätt. Därför har vi tagit fram en policy för hantering av personuppgifter, i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft 25 maj 2018. Vill du inte längre få våra nyhetsbrev, kan du lätt avbryta prenumerationen. Länk för detta finns längst ner i brevet. Läs mer om vår policy här.


facebooktwitterhomepage

Välkommen till NSPH:s nyhetsbrev, som håller dig uppdaterad om viktiga händelser och relevanta nyheter ur ett patient-, brukar- och anhörigperspektiv. Vi arbetar för att öka inflytandet på psykiatriområdet för våra organisationer och för de människor vi företräder.

Nyhetstips: mejla till lisa.ringstrom@nsph.se


Avregistrera din prenumeration, klicka här.  Kontakta NSPH info@nsph.se