Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Björn Gunnarsson, Isle of Man TT 2017

Måndagen den 19 februari 2018

Prodex rivstartar 2018

Prodex rivstartar 2018 och möts av ett fantastiskt fint gensvar på marknaden. Sedan tidigare finns vi inom mer traditionella kundsegment såsom sågverk, pappersindustri, massaindustri, stålverk och värmeverk. Där är vi starka och välkända. Vi märker att vår profession och höga kvalitet uppskattas och efterfrågas inom allt fler områden. Vi har därför utökat vår affär inom exempelvis asfaltsindustri och rulltrappsindustri.

Nu senast klev vi in i brödindustrin, vilket är ett steg som vi är lite extra stolta över. Livsmedelsindustrin ställer ju, som bekant, extremt höga krav på sina leverantörer och efterfrågar lite speciella produkter såsom ytbehandlade kedjor och livsmedelsgodkända smörmedel. Att de väljer Prodex som leverantör blir för oss ett säkert kvitto på att den kvalitet vi levererar ligger i topp.


Vi har lösningen

Har ni problem med rullkedjor? Är det svårt att komma åt att smörja eller får ni inte smörja dem? Då har Prodex lösningen för er. Kontakta oss för underhållsfria kedjor med sintrade oljebronsbussningar.

Passa på att boka

Vi märker att efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och kalendern fylls på i rasande fart. Därför vill vi uppmana dig som inte redan hört ifrån oss att boka ett besök så vi tillsammans kan se över era behov och lägga en plan för kommande säsong.  

026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi gör skillnad

Vi vet att kompetens gör skillnad. Prodex säkerställer därför att montörer och arbetsledare har den erfarenhet som krävs för uppdraget. Vi garanterar att personalen har de utbildningar som behövs på varje arbetsplats såsom SSG Entré, ID06, Heta arbeten, Fallskyddsutbildning, Mobila arbetsplattformar och Säkra lyft.


Dokumentation är A och O

Bland våra tjänster finns allt ifrån professionell besiktning, service och reparationer till större montage och specialanpassningar. Det som uppskattas mest av av våra kunder brukar vara att samtliga tjänster inkluderar dokumentation.


Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.