Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Dela gärna med er av all kreativitet!

Vi skulle tycka att det vore jätteroligt om ni delade med er av de skapelser barnen gör av de försändelser som kommer hem med posten. Så ta gärna en bild av konstverket oavsett om det är en LEGO byggsats, ett armband eller något klurigt experiment. Posta på vår Facebooksida under något av månadens inlägg eller på Instagram med #lekogram. Mycket roligt också att vi redan fått många prenumeranter på vårt senaste tillskott LEGO Technic, fler nya teman och kategorier kommer framöver. Vi hoppas att ni alla får en trevlig helg och att ni ser fram mot månadens försändelse som kommer inom kort.

Lekogrom,se nu Återförsäljare av Martinex Leksaker

Nya möjligheter!

Vi kan stolt meddela att vi nu är återförsäljare till Maritnex Ab. Martinex har flertalet olika kreativa leksaker och hobby artiklar i sitt utbud som passar in i vårt koncept. Tack vare detta så kan vi utveckla och bredda vårt erbjudande av prenumerationer på kreativa leksaker. Martinex utbud kommer bland annat ge oss möjligheten att erbjuda fler teman under vår kategori Skapa. Sortimentet innehåller exempelvis pyssel produkter från Galt och konstruktions kit från Stanley jr. Variationen av prenumerationer ger våra kunder möjlighet att fortsätta prenumerera på spännande och kreativa försändelser varje månad, år efter år. Att bli återförsäljare till Martinex är en del i vår strategi att utöka vårt erbjudande för att ge barnfamiljer möjligheten att en gång i månaden få en spännande och kreativ försändelse direkt hem med posten.

Bestäl din prenumeration på kreativa leksaker senast den 19/2

Sista Chansen

Nu i helgen är sista chansen att beställa din prenumeration för att nu i Februari få en försändelse hem med posten. På måndag kommer nämligen alla försändelser att skickas iväg. De flesta är redan packade men vi packar de sista inklusive de som beställs nu under hela helgen i sådan fart att det yr om oss. Prenumeranter på Experiment Stora Boxar kommer denna månad att få hem: Alga Science Dino Explorer,  Arbeta i gips som en äkta paleontolog! Återskapa Allosaurus klo och den dödliga striden mellan köttätare och gräsätare. I Dino Explorer tittar vi in i dinosauriernas fantasifulla värld. Tillverka spännande fotspår och skelettfynd på gipsplattor. Gjut och måla en dinosaurieskalle och ett fossilt ägg. Gör observationer och dra grundläggande slutsatser om paleontologi, dinosaurernas tidsålder och evolutionen.


Fakta Tyrannosaurus Rex

Tyrannosaurus var en stor köttätande dinosaurie vars fossil påträffats i Nordamerika, där den tros ha levt i slutet av kritaperioden för 68–65 miljoner år sedan. T. rex, beskrevs och namngavs av Henry Farfield Osborn 1905. Tyrannosaurus är en av de mest kända dinosaurierna. Den ansågs länge vara det största köttätande djur som någonsin levt på land. Efter att den upptäcktes har det emellertid påträffats flera theropoder som sannolikt var ännu större. Tyrannosaurus hade en kroppsbyggnad som  gick uteslutande på bakbenen, som var långa och kraftiga. Tyrannosaurus skalle var mycket stor, upp till cirka 1,5 meter lång. Ögonhålorna satt högt placerade på huvudet och var riktade framåt. Munnen var fylld med ett 60-tal stora, sågtandade tänder som kunde bli upp till 15 cm långa, och successivt byttes ut allteftersom de slets ut, i likhet med dagens krokodiler.

Alga Science Dino explorer Kreativa leksaker hos lekogram.se

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.