Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu erbjuder vi homeopati också

Vi ser fram emot att välkomna Sara som är homeopat till vårt team. Hon börjar hos oss 26/2, men redan nu är tidsbokningen öppen. 

Homeopatin, som den ser ut idag, uppkom för 200 år sedan och är en beprövad läkekonst. En homeopat ser till hela människan, det mentala, det fysiska och det känslomässiga planet.
Homeopatiska medel fungerar både för akuta och kroniska åkommor. De homeopatiska medicinerna stimulerar kroppens immunförsvar och låser upp blockeringar. Blockeringar uppkommer då energin slutat flöda i ett område och resulterar i symptom. De homeopatiska medicinerna gör att energiflödet kommer igång och vi återfinner hälsa.

Här kan du läsa mer och boka din tid. 

"Sara är fantastisk! Jag tål numera häst och att vara i stall."


Vad kan jag få hjälp med hos reflexologen?

Vägen till ditt välbefinnande kan gå via dina fötter. Zonterapi hjälper dig att läka både på utsidan och insidan. Detta kan du få hjälp med hos vår reflexolog Paula:

Huvudvärk, migrän, Hortons, ryggproblem, nacke och axlar, mag- och tarmproblem, underlivsbesvär, infertilitet, minskad sexlust, igångsättning vid graviditet, foglossning, depression, utbrändhet, stress, hormonobalans, immunförsvar,  utrensning mm.

Välkommen till vår zonterapeut/reflexolog Paula. 


Naturen gör dig till en godare människa

Skogspromenader sänker halten av våra stresshormoner. Träd utanför sjukhusfönster får patienter att tillfriskna snabbare. Naturen får oss att må bättre, det vet vi redan.
Men nu är det bevisat att naturupplevelser också gör oss till godare människor, som fuskar mindre och har mer medkänsla med andra.
Läs artikeln här. 


Vad får dig att känna dig riktigt levande?

Hänförd? Så där så att det sprudlar i kroppen? Att vara i naturen? Se nyfallen snö som lägger sig som mjuk bomull på vilande växter? Att klara av något som var omöjligt? Att vara i ett genuint, äkta möte med någon där du är den du är? 

Vet inte riktigt?

Tillsammans med vår samtalsterapeut Linda kan ni utforska det tillsammans i ett samtal där du är i centrum. 

DN delar med sig av värdet av att låta sig hänföras

Använd ditt friskvårdsbidrag redan nu

Gör du som så många andra? Tänker hela året på att du ska använda friskvårdsbidraget och plötsligt är det december och du har pengar kvar och du har inte tid eller din terapeut har inte tid för en behandling? Se till att ta vara på ditt bidrag. Passa på att boka in dig nu när det är lite lättare att få tider hos oss. Hos oss har du många olika terapeuter som kan hjälpa dig till bästa hälsa.

Boka här eller ring 031-27 00 65. 


Osteopati mot bihålebesvär

Det finns olika bakgrunder till att kroppen samlar vätska i huvudets bihålor som sedan utgör en grogrund för bakterietillväxt. Ett sätt att hjälpa kroppen att bli av med vätska i bihålorna är via osteopati. Mycket mjukt hjälper man då dränaget från huvudet vilket ofta har en snabb effekt och lindring.

Läs mer om osteopati.


Koppningsmassage

Koppningsmassage är bra för dig som upplever stelhet eller smärta. Med hjälp av sugkoppor i plast och silikon skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Här kan du läsa mer.  


Privatlektion i yoga

Oavsett vem du är och hur din verklighet ser ut kan yoga vara starten på en resa mot balans i kropp och själ. Vår yogainstruktör Marie ger privata lektioner där ni sätter ihop ett program som passar just dig.

Läs mer här. facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.