Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Proffsnäring till folket!

Odlingsintresset är rekordstort i Sverige. Inte minst vill vi odla i staden - egna solmogna tomater och prunkande pelargoner. Men många är osäkra när det kommer till växtnäring. Det är vår ambition att erbjuda nybörjare, så väl som proffs, det bästa för sin odling och göra det enkelt att lyckas. Lär om vår patenterade näring från miljöcertifierade källor.

Frösortiment över 2000 sorter

Vi är extra stolta över pelargonnäringen, som vi tagit fram tillsammans med Growth Technology.

Vi vågar påstå att vi har marknadens bästa växtnäringar, som partners och distributörer i Skandinavien för Growth Technology, ett av Englands ledande företag inom växtnäring. Till skillnad från vanliga gödselmedel, där näringen sedimenterar med ojämn dosering, har våra näringar en patenterad teknik. Näringsämnena sitter i kemiska kluster som hålls flytande i en homogen vätska. Sammansättningen är noga utprovad under flera års försök i professionella odlingar. Det var det första gödslingsmedlet på världsmarknaden som har ett bredspektrum för näring. Mineralerna tas från miljöcertifierade källor och är av högsta tänkbara kvalitet, internationellt benämnd Food grade.

Vårt allroundgödselmedel, Formulex, har en patenterad sammansättning som gör det enkelt att dosera och som förser växterna med alla viktiga ämnen som boostar tillväxen. Och välnärda plantor är friska!

 

Formulex är:

-Drygt och prisvärt. Standarddosen är 1 tsk per liter vatten.

-Perfekt sammansatt med alla ämnen växten behöver.

-Kan användas under växtens hela livscykel, från småplantstadiet till skörd.

-Har i många oberoende tester vid universitet och försöksanstalter visat bäst resultat: kraftigt rotsystem, välväxta, friska plantor.

-Enkelt att använda.

-Ett allround-gödslingsmedel som passar i såväl hydroponisk (vatten)odling som vanlig odling. Kan också användas som bladgödsling, ett superenkelt sätt att snabbt åtgärda näringsbrist.

-Stabilt – förändras inte med tiden.

Klicka här för högupplösta bilder, både i miljö och frilagda:

Growth technology är baserat i England men har också försökstationer i Kanada och Australien. De startade 1984 för att förse egna odlingar med näring som inte kunde köpas på marknaden. Sedan har de kommit att sälja till andra och är idag en världskänd leverantör, till kunderna hör Englands främsta trädgårdar som Wisley Garden, Kewgarden och Garden of Eden. Numera har de också en linje för hobbyodlare, där behovet av kvalitetsnäringar visat sig stort. Wexthuset är glada att kunna erbjuda också svenska odlare proffskvalitet.

Du hittar våra fina näringar i webbutiken, www.wexthuset.com och hos våra återförsäljare. Prisexempel från 39 kr för 100 ml Formulex. 

Grönsaker i kruka eller balkonglåda med en lång odlingssäsong behöver näring för att orka leverera hela sommaren.


I sortimentet finns en hel kollektion specialnäringar, baserade på Formulex - nästa steg för odlaren som vill utvecklas.

Välkommen in och kika på hela sortimentet : https://www.wexthuset.com/odling/vaxtnaring-godning/vaxtnaring


Vi hoppas du som skribent blivit nyfiken. Skicka mail så kommer en liten Formulexflaska som varuprov. Vi svarar också gärna på dina frågor.

Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och parners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.