Inbjudan till västgötaspetsträff. Problem att se den? Se den i webbläsaren.

VÄSTGÖTASPETSTRÄFF PÅ STOREGÅRD HUNDPARK!


Kennel Viking och Kennel Tornaslätten bjuder in till stor västgötaspetsträff på Storegård Hundpark i Fjelie utanför Lund.


Parken är bokad åt oss den 13 maj 2018 från kl. 11.00 så reservera redan nu detta datum så möts vi där för en härlig dag i västgötaspetsens tecken.


Vi är jätteglada över att våra västgötaträffar har blivit så uppskattade och har haft en så god uppslutning, givetvis hoppas vi på att det ska bli så denna gången också. Rekorden har varit hela 81 hundar på plats.

Både hundar och ägare brukar trivas i den avspända miljön. Man kan prova på de olika banorna eller bara umgås. Hela hundparken är tryggt inhägnad med stängsel så du kan ha din hund lös utan att du behöva oroa dig för att den kommer ut på villovägar utanför området. Alla är välkomna med sina västgötar, ta med familj och bekanta och givetvis får även annan hund än västgöte som finns i familjen följa med. Har du en löptik får du däremot hoppa över till nästkommande gång.

Dagen till ära är det fritt inträde i parken och det är ingen anmälningsplikt utan man kommer när man kan och går när man vill. Vill man vara med när det är som mest hundar på träffen bör man dock komma så tidigt som möjligt då de flesta kommer då. Matsäck tar man själv med sig, under dagen tänder vi grillarna och de som vill grilla har då möjlighet till att göra det.

För att så många som möjligt ska få möjligheten att komma uppskattar vi om ni delar med er av info:t om träffen till andra västgötaspetsägare som ni kommer i kontakt
med - ju fler som kommer desto roligare.

Man kan prova aktviteterna i de olika banorna eller bara omgås.

Man blir hungrig av att umgås då är det gott med den medhavna fikat.

Vill du se fler bilder och läsa om en av våra träffar? Klicka här

Du hittar även en liten video här

Vad tycker besökarna? Läs här

Kontakt:
Isabel Lundstedt
Tfn. 0738-161 139

Besök vår hemsida
isabel.lundstedt@kennelviking.se


Storegårdsvägen 2, 237 91  Bjärred

Se karta...

 

Koordinater

WGS 84 (lat, lon):
N 55° 44.220', E 13° 6.744'

WGS 84 decimal (lat, lon):
55.73701, 13.11241

 

Du får denna inbjudan eftersom du har anmält dig på vår mailinglista eller har deltagit i våra träffar sen innan.
Skulle du inte vilja ha vår inbjudan fler gånger, klicka här.