Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Erbjudande!

Pastellfärgade mini-ägg i plast

Tvådelade plastägg, delade på tvären. För påskpyssel, påskris och påskfigurer. Finns i två olika storlekar, 60 mm och 45 mm.

Erbjudande gäller till 28 februari 2018

Halva priset på utvalda charms!

Smycke- och charmsdekoration av zink. Kan användas både inom scrapbooking, korttillverkning och smyckestillverkning. Säljs i 10-pack.

Erbjudande gäller till 28 februari 2018

Erbjudande!

Halva priset på dies och embossing-foldrar från Cart Us

Dies till stansmaskiner nu 49:-

Embossingfolders A6 nu 29:-

Se fler modeller till 50% i webbshopen...

Erbjudande

Kort & Kuvert i olika färger och storlekar

Passa på att fylla pyssel-förrådet med kort och kuvert inför vårens och sommarens fester! Vi har kort och kuvert till bröllop, dop, konfirmation och födelsedagar!

Erbjudande gäller till 28 februari 2018

Besök vår stora påsk-kategori

Påsken - En stor högtid för oss pysslare, som gärna skickar påskkort, och sitter ner med barnen för kreativt påsk-pyssel. Våren är på ingång och färgerna är ljusa och glada! 

I vår kategori "Påskpyssel Tips" finns nya steg-för-steg-bilder och inspiration för alla åldrar! Enkla och roliga pysseltips för dig som älskar att skapa!

Välj mellan 12 olika kit

Lilla lammet Laura är en busig filur med päls av silk clay lera och kropp av frigolitägg. En gullig liten närsynt kompis med guldiga glasögon och rosa halsduk av foam clay lera.

Skapa din egen miniatyrträdgård!

Fairy Garden, eller "miniatyr-trädgård" som det kallas på svenska, har blivit ett populärt pyssel för en bred åldersgrupp. Fairy Garden handlar om att göra en egen liten idyllisk trädgård där tomtar, vättar och älvor får komma till liv.

Med pinnar, stenar och växter skapas en magisk oas efter egen fantasi. Utveckla din fairy garden med tillbehör som bänkar, stegar, trädgårdsredskap och små detaljer i miniatyrform. 


Befolka din miniatyr-trädgård med figurer och djur av polyresin. Passar både inom- och utomhusbruk.

Över 50 nyheter till din fairy garden!

80 nya dies och embossingfoldrar!

Vårnyheter till din stansmaskin! Prisvärda dies med fågelholkar, ugglor, hjärtan, blommor, fjärilar m.m. Testa också att embossa med fina mönster!

Se alla 80 nya dies och embossingfoldrar i webbutiken...

25 vackra papper från Prima Marketing med metallisk foil-effekt i rosenguld och koppar.

 

 

Romantiska, dubbelsidiga scrapbooking-papper från populära Prima Marketing. 25 st nya 12"x12" papper med vackra detaljer i metallisk lyster som ger det lilla extra till all din scrapbooking.

 

Alltid var 10:e papper på köpet!Matcha Primas exklusiva papper med 14 nya sorters blommor.

Se alla nya Prima blommor i webbshoppen...

Skapa egna blommor av nylon

Endast 15:- per förpackning nylontyg

Nylontyg till skapande av dekorativa blommor, fjärilar, trollsländor m.m. Med hjälp av formbar ståltråd, böjer du önskad form som sedan kläs med nylontyg. Samma tyg som används till tunna strumpbyxor. Finns i en mängd olika färger!


Se alla nylon-färger och fler tips i webbshoppen...

Vi slår upp portarna för en ny kategori hos Kristinas Scrapbooking: Kontorsmaterial. Det mesta för det lilla och stora kontoret till humana priser. Bli guldkund och få rabatt på alla dina inköp! Vi utökar ständigt vårt kontorssortiment med nya produkter av hög kvalité. Här hittar du pålitliga märken som Faber Castell, BIC, Lyra, Herma, Rapid m.fl.

Populärt!

Häfttappart Rapid 299:-

Populärt!

Skylt "Ingen Reklam Tack" 59:-

Populärt!

Kalligrafipennor
från 24:- /st

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 


Få 10% rabatt på hela sortimentet i ett helt år!

När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.