Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Medverka på Swedish Workshop i Umeå

Vill du och ditt företag möta världen i Umeå 13-14 maj? Läs mer om avgifter och anmälan här. 


Tom, Sabine, Karin och Donald i Ekorrsele.

Österbottens Stormässa

Finns det något intresse att åka till Finland? Vi vill veta vad du tycker. Om du vill att ditt företag ska synas, kontakta Sofia Johansson på sofia.johansson@goldoflapland.com 


Foto: Stefan Johnson

Har du en matidé du vill förverkliga?

Jordbruksverket utlyser 10 miljoner kronor till pilot- och samarbetsprojekt som främjar traditionell småskalig matkultur. Projekten ska syfta till att utveckla lokal matidentitet, metoder, processer och produkter kopplade till mat och livsmedelsframställning inom ett eller flera av nedanstående områden:

• grönt kulturarv
• svenska lantraser
• fäbodbrukande
• samisk matkultur


Turismen fortsätter öka i Västerbotten

Turismen fortsätter att öka i Sverige. Totalt blev det 63 miljoner övernattningar i landet under 2017, vilket är en ökning med 1,2 miljoner eller 2 procent jämfört med året innan. Västerbotten ökade med hela 4,3 % från 1 748 070 övernattningar till 1 823 838 övernattningar.

Läs mer här

Coompanion hjälper små företag

Coompanion Nord är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag. Vi breddar entreprenörskapet och ger er som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

Lär mer här


Vill du veta ÄNNU mer?

Läs Region Västerbottens Nyhetsbrev och få mer kunskap om vad som händer i länet. Text: Sofia Johansson

facebookinstagramhomepage

Telefon: +46 (0)918 -331 10

E-mail: info@goldoflapland.com

Storgatan 63, 935 32 Norsjö


Företagsbeskrivning

Gold of Lapland är en ekonomisk förening som ägs av  drygt 65 företag och även en turistdestination som geografiskt sträcker sig över Lycksele, Malå, Norsjö, Robertsfors, Vindeln, Skellefteå, Sorsele och Arvidsjaur.

 

Gold of Lapland är en av tre samverkansparter i EU-projektet INTILL - INNOVATIV TURISM I LAPPLAND.

Gold of Lapland, Hemavan Tärnaby och South Lapland har beviljats ett samverkansprojekt för att utveckla turismen i den geografiska regionen Malå, Norsjö, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Åsele, Dorotea och Strömsund.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.