Välkommen till en "Speach circle" om communites, livsuppgift, framgång och business. Rörelser i Reconstructive från våra hjärtan 

26 february kl 18-20 

Fyradalersgatan 44 Göteborg

Anmälan  info@reconstructiveschool.se

Gratis

✦ ✦ ✦
Att vara framgångsrik är spirituellt och betyder: den här gången ska jag göra något annat än vad jag tidigare gjort. Det här är att ta ansvar från den djupaste delen av mig, för det jag har gjort i det här livet och för det jag har med mig från det förflutna.

Marie Fridolf har en master i Humans relation och en filosofie lic in Public relation. Hennes erfarenhet har hon utvecklat från välfärd, demokrati, ledarskap, samarbete och personlig utveckling. Under många år har hon arbetat som ledare, chef och projekledare i organisationer och senare också som konsult. Marie har totalt förändrat sitt liv efter att ha mött Reconstructive och Carola Castillo. Detta tog henne tillbaka till visdom och gåvor från hennes mamma och ett öppet hjärta. Hon är ledare och lärare i Reconstructiveschool of Sweden. 

 

Att vara framgångsrik är inom en community i det nya paradigmet

Business betyder personens vanliga yrke, profession eller handel. Det betyder också min angelägenhet, affär, ansvar, uppgift etc. Ordet betyder också bolag, angelägenhet, företag, verksamhet etc. Om vi sätter allt detta tillsammans, finner vi investeringar, inte för att tjäna mer och utarma gåvorna och makten på denna jord. Det är dags att öppna för det som är en stor affär. Större än "mig" med ett affärsfokus, vilket betyder angelägenhet. Det är dags att öppna för det nya yrket, ett livslångt yrke bortom överlevnad: att arbeta för livet och moder jord. Det innebär också att vi arbetar i växande communities utan personliga behov.

Business och success for livet

Att vara i en community är ett hårt arbete, strukturer och disciplin. Att vara andlig är att vara mänsklig, att vara andlig är att vara framgångsrik. Att vara andlig är att ta hand om dina gåvor. Vi växer i personliga relationer, människor till människor, med ett öppet hjärta, en närvarande kropp och själ. När du kommer till den plats där du kan öppna dörren för din livsuppgift, inser du att tiden är begränsad i detta liv. Du måste vara enkel, tydlig och effektiv med var du lägger din energi, med vem du delar, med vad du öppnar dina dagar. Vid den här tiden är du tacksam för allt och ger dig tid till människor som vill gå denna väg.


homepagefacebookinstagram