Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kvar på bryggan. I väntan på öppet vatten och kunder som vill prova på. Inga båtmässor för oss längre.

Vi är INTE på båtmässorna längre

men vi har några VÅRERBJUDANDEN

För ett år sedan bestämde vi oss för att inte ställa ut på båtmässor längre.

Istället har vi utökat öppethus- & prova på aktiviteter samt förbättrar webshoppen och vårt showroom i butiken. 

Ni hitta oss:

- på Facebook

- på row.se

- i butiken i Solna


Webbshop på ROW.se

webbshoppen är i full gång och uppdateras nästan dagligen med nya produkter, reservdelar, tips & äventyr. 


NYA kapell till ROW eXplorer & ROW Scull!

Skydda din älskling!

Från sol, damm, löv och regn

Nya kapell med perfekt passform och snygg färg.    

Beställ nu


REA på Rowtex Roddhandskar

299 kr/par

Så länge lagret räcker...

Utgående modellen Rowtex Pro  

Beställ här


facebook

RODDnytt - februari

Ny Produktion = Bättre kvalitet

Den kraftigt utökade efterfrågan under roddsäsongen 2017 samt en produktion som inte riktigt ville hänga med, fick oss på ROW Generation att se över läget. Stor erfarenhet, fräsha idéer, öppna tankar och nya ögon har lett oss till en mycket spännande leverantör som har samma samarbetsvilja och krav på kvalitét som vi har. På köpet fick vi den tid och kompetens som krävs för att renovera alla verktyg och slitna formar. Resultatet blir båtar med ännu bättre kvalitét framöver.

Markos är vår nya, spännande och mycket kompetenta partner och som har sin produktion i Slupsk, Polen. Alla våra båtar, befintliga- och kommande modeller, kommer att tillverkas i jättefabriken som har ca 700 anställda.

Gilla oss på Facebook och få uppdateringar rörande produktionen.

Funderingar, planer, sommarens äventyr? Trots att vi numera producerar i en jättefabrik gäller samma visa som vanligt ....  "Beställ din båt i god tid så är du säker på att få leveransen när du vill ha den..."  

Här producerar vi nu - på fabriken Markos i Slupsk

Sommaräventyr: +30ºC på vintern

Mindre än 10 mil från Afrikas sydligaste spets passar vi på att testa båtar.

Under sommaren när kunderna behöver 100% av vår uppmärksamhet hinner vi inte själva med den utveckling och testning av våra båtar som behövs. Som tur är har vi möjlighet att åka till södra halvklotet under den svenska vintertiden.

Under 2 månder har vi bl.a. testat och validerat en ny variant av den populära ROW Scull. Resultatet? Ja, man förstår varför ROW Scull är så populär. Inte mycket man kan eller behöver ändra på. Framför allt uppskattar man möjligheten att testa prototyper innan man gör större ändringar i produktionen. Vissa saker blir ibland inte lika bra som man förväntar sig. Några riktiga bra ändringar kommer det att bli på 2018 års modeller av våra ROWbåtar. En omarbetat sittbrunn kommer att göra instigningen mycket enklare på ROW Scull. En ändring som gör att vi nu även kan rekommendera båten till en något äldre kundkrets. Vi kommer även att se några små ändringar på nya ROW eXplorer 4,6. I första hand berör det modifiering av riggen samt en enklare omställning mellan singel- och dubbelrodd. 

Baddräkten på. Vi testar prototyper i 30 graders värme i Sydafrika


Rodd vinter och vår

Första tecknet på öppet vatten efter isen brukar vara startskottet på säsongen. Fina vinter- och vårdagar lämnar ingen oberörd. Trots att vara båtar är mycket stabila och säker är kylan och mörket  ingen lek. Bra utrusning samt planering gör dina roddutflykter och äventyr till säkra och behagliga upplevelser. 

Vinterrodd i arktisk / Tove i en ROW Scull

Tänk på säkerheten. Informera anhörig om dina planer. Håll dig synlig. Håll dig varm. Kolla väderprognosen. Använd sunt förnuft.  Ta INGA risker.

Bär flytväst. Vi använder Spinlock Deckvest Light.

För att synas i mörkret använder vi en Navi Light 360 blixtljus

Vi lämnar aldrig bryggan (vinter som sommar) utan en STORM visselpipa runt halsen. Den extrema manicken hörs på långt håll. Ingen leksak!

En laddat mobiltelefon i ett vattentät fodral. 

På blöta stormiga dagar i oskyddat vatten använder vi Ursuits torrdräkter. Jag föredrar AWS modellen men Tove gillar den lättare MPS dräkten.

Riktiga roddhandskar. RowTex har några bra modeller. Jag änvänder min Promodell även på våren eftersom jag tycker att jag får bättre kontakt och känsla med århandtaget genom den tunnare handsken. Händerna blir snabbt varma från rodden. (Utgående Pro modellen är på rea just nu)

STORM Visselpipa

Navi Light 360 BlixtljusEn paus i Stockholms Skärgård - i gott sällskap

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.