Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Nytt år med massor av nyheter!

Så var det då dags för årets första stora nyhet. Vi lägger nu till en ny prenumerations kategori i vårt erbjudande, Tech! Det är den första av många nyheter och förändringar som kommer att ske under 2018. Vi hoppas naturligtvis att ni också följer oss på Facebook och Instagram för att hänga med i svängarna och inte missa nyheter, fina erbjudanden och spännande tävlingar mm. Nästa prenumerations försändelse kommer att skickas den 19 februari, så har ni ännu inte beställt er favorit prenumeration så passa på nu. Trevlig Helg önskar vi er alla!

Ny Kategori!

Vår nya kategori under temat LEGO heter Tech och innehåller massor av spännande och kreativa byggsatser för framtidens mekaniker och ingenjörer. Med LEGO Technic så får barnen utveckla sitt sinne för hur saker och ting fungerar på riktigt. Barnen får från grunden bygga båtar, bilar, grävskopor, helikoptrar. Byggsatserna innehåller massor av kugghjul, pneumatik och motorer. LEGO Technic låter dig bygga på riktigt! Vi erbjuder en prenumeration för alla. Nu får också de äldre barnen en prenumeration som gör att de kan fortsätta utveckla sin kreativa förmåga med hjälp av konstruktiva och tekniska lösningar. Så för alla barn som är redo att ta byggandet till nästa nivå så är LEGO Technic helt rätt

LEGO Technic

Från flygplan och kranar till superbilar och monstermaskiner ... och alla möjliga fordon däremellan. LEGO Technic handlar om grymma modeller, fantastiska byggutmaningar och coola partners som Mercedes-Benz, Volvo,  Porsche och BMW. Här hittar du de senaste nyheterna om LEGO Technic, allt från de senaste modellerna och aktiviteterna till de coolaste filmerna.
1977 hade ett LEGO designerteam en dröm – de ville skapa mer detaljerade LEGO modeller och behövde ett nytt byggsystem för att förverkliga det. Det nya systemet bestod av balkar, axlar, kugghjul och kontaktdon och de här första seten erbjöd en helt ny LEGO byggupplevelse. LEGO Technic har nu utmanat LEGO byggare i 40 år.


Beställ i tid!

Vi kan redan nu avslöja att med LEGO Äventyr Medium så kommer: 75199 General Grievous' Combat Speeder:  Ge dig ut på ett hisnande uppdrag mot Master Windu ombord på General Grievous' Combat Speeder! Placera honom vid kontrollerna, ladda kanonerna med fjädermekanism och ge dig in i striden. Hitta jedimästaren, greppa ljussablarna på undersidan och susa in i en spännande ljussabelduell!

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.