Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


NU ÖPPNAR VI ANMÄLAN TILL SKÖRDEFESTEN PÅ ÅLAND 2018


Skördefestens Vänner r.f. välkomnar dig att anmäla till årets stora folkfest Skördefesten på Åland 2018 som i år arrangeras 21-23 september! Skördefestens Vänner är en ideell förening med anställd verksamhetsledare som driver evenemanget Skördefesten på Åland och numera också våren evenemang Åland Grönskar. Föreningen värnar om Skördefestens grundtanke, syfte, långsiktiga utveckling och innehåll.

Skördefesten ger dig fantastik möjlighet att träffar nya kunder, samarbetspartners och det är ett utmärkt tillfälle att testa nya produkter och aktiviteter - Tillsammans skapar vi en unik helhet och marknadsför hela Åland under samma tak för att öka försäljningen av lokala produkter under hela året!

 

ANTAL BESÖKARE 
Skördefesten lockar många besökare från våra grannländer. 2017 gjordes ca 100 000 besök hos våra deltagare av ca 15 000 gäster varav omkring 4000 var inresande till Åland bara för att upptäcka Skördefesten.DELTAGARKATEGORIER och ÖPPETTIDER 2018

Öppen Gård och Restaurang: fredag 11-20, lördag 11-20 och söndag 11-17

Plåpp Åpp: Valfri öppettid (max 10 h totalt under hela evenemanget)

 

Obligatoriska öppettider för Gårdar och Restauranger, gäller fredag och lördag. Precis som tidigare år är söndagen frivillig att ha öppet! Du anger i anmälan om du kommer att ha söndagsöppet.


Vi behöver ha din anmälan senast 31 mars 2018 (se avgift för anmälan i tabellen nedan). Du anmäler dig enkelt via vår hemsida. 


Deltagaravgiften är inklusive moms.

För att delta i Skördefesten krävsorganisationsmedlemskapi föreningen Skördefestens Vänner. Är du medlem sedan tidigare år finns du i vårt register och annars lägger vi till dig i samband med anmälan. Faktura på medlemsavgiften i Skördefestens Vänner r.f. skickas ut efter det att anmälan har stängt (31.03.2018).


FÖRSÄLJARE 

Anmälningstid för försäljare är 1.2.2018 - 30.6.2018. Försäljare som vill delta i Skördefesten betalar endast organisationsmedlemskap i Skördefestenstens Vänner, vilket är 50 euro (OBS! anmälan efter 30.6.2018 debiteras med 35 euro).


KRITERIER FÖR ATT DELTA I SKÖRDEFESTEN 

För att delta i Skördefesten skall allt som erbjuds skall vara producerat/förädlat på Åland. Här kan du läsa mer om Skördefesten kriterier för att delta.  Samtliga deltagare i Skördefesten måste omfatta evenemangets kriterier. BEHÖVER DU BOLLPLANK ELLER SUPPORT? 

Det brukar ofta komma många frågor om praktiska detaljer när man skall anmäla sig till Skördefesten - speciellt om man är med för första gången. Är du tveksam till om du kan delta, kontakta mig så diskuterar vi dina frågor och problemställningar. Vi brukar hitta goda lösningar och samarbetsmöjligheter för att på bästa sätt göra ditt deltagande enkelt, trevligt och möjligt.

Genom åren har vi löst diverse problem relaterade till Skördefesten. All den erfarenhet och kunskap som vi samlat på oss under åren är till ditt förfogande och Skördefesten är ett fantastiskt marknadsföringsfönster - inte bara under evenemanget utan hela året.

facebookinstagramyoutube

Frågor?

Hör av er till mej Skördefestkontoret: 

info@skordefest.ax
04573445676

Hälsningar Liz Mattsson, Verksamhetsledare

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter