Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SKANLAB FIRAR 30 ÅR!

Skanlab NG Pro

Erbjudande vid inbyte av äldre modell

Över 150.000 pasienter behandlas dagligen med Skanlab Therapy. Vi vill nu ge ett bra erbjudande till både existerande och nya kunder på produktgrupperna - Skanlab Therapy (djupgående värmebehandling) och Skanlab Laser Pro.

Är du en av våra mest trofasta kunder har vi ett extra bra erbjudande till dig! I bilden ovanför ser du alla modeller av Skanlab Therapy genom dess historia, har du en av de äldre ger vi dig pant mot köp av den senaste modellen.


Ta kontakt för mer information om erbjudandet

Skanlab Therapy - djup värmebehandling

Behandling med Skanlab NG Pro ger ökad cirkulation, ökad elastisitet, reducerad smärta och bättre mobilitet. Första utgåvan såg dagens ljus redan 1988 och användes vid behandling av olika muskel- och skelettbesvär.
Produkten är designad, utvecklad och producerad i Norge. Den siste utgåvan har fått bättre värmeeffekt, tidsenligt utseende, styring från handkontroll, program i färgdisplay och mölighet till behandling direkt över metaller.


Tillbakablick

Skanlab har upparbetat en stor mängd referenser efter 30 år i branschen. På bilden ser ni ett litet historiskt urval. Tiden framöver vill Skanlab presentera erfarenheter som behandlare och patienter har upplevt.

Deras filosofi är att leverera produkter och tjänster till professionella terapeuter som bidrar till att få patienter så snabbt möjligt tillbaka i normal aktivitet. Skanlab Concept har utvecklats för detta ändamål. Ta kontakt för att veta mer.

Skanlabs första kund

Kiropraktor Thore Bjølstad har varit trogen kund hos Skanlab uppstarten och har haft alla utgåvor av Skanlab Therapy . Han säger att Skanlab Therapy aldrig slutar att överaska. Följ med i näste nummer för att läsa mer om hans erfarenheter.


PRIMED PÅ MÄSSOR OCH EVENTS

 

LKRs vårkurs 2-4 februari 2018

SPA HOTELL SKANSEN BÅSTAD

Mer om kursen

Primed AB kommer var på plats som utställare.

 


OMT/FYIM-kongress 2017

24 mars 2017, 08:30 – 25 mars 2017, 15:30
Plats: Courtyard by Marriott, Stockholm
Sektionen för OMT

Mer om kongressen

Vi på Primed AB är på plats som utställare.


 

FoMM 19-21 april 2018

Varmt välkomna till FoMM, Forum on Manual Medicine, 2018! FoMM har vuxit till att idag vara den största kongressen i Norden inom avancerad manuell medicin och har varje år cirka 500 deltagare.

Vi på Primed Ab kommer att finnas på plats.

Mer om FoMM

 


Primed AB tillhandahåller utrustning till Proffesionella Terapeuter sedan 2004.
Med många år i branschen har vi lyckats knyta till oss kända varumärken av
bästa kvalité.


Primed AB logotyp

Svartalundsvägen 1, 302 35 Halmstad, Sverige
E-post: info@primed.se  |  Telefon: +46 (0) 35-17 82 85
www.primed.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.